Χαρτοματσίδης: «Δεν αξίζουν την άνοδο», Μεταξάς: «Ας ασχοληθεί με την ομάδα του»

basketball crop resizeΕκτός από τα δύο ημίχρονα εντός παρκέ, στο ματς του Απόλλωνα και της Πεντέλης είχε και… τρίτο. Όχι όμως στο κλειστό της Κορίνθου αλλά στα μέσα του διαδικτύου. Συγκεκριμένα, μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Νίκος Χαρτοματσίδης έκανε ένα μίνι απολογισμό με τους φίλους του στο facebook , για την 20η αγωνιστική του 1ου ομίλου νότου γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Σκέτη απογοήτευση. 15 τρίποντα ο ΑΠΟΛΛΩΝ, 17 χαμένες βολές εμείς, δηλαδή τη διαφορά μας και όπως πάντα διαιτησία για γέλια. Κρίμα για τον κόσμο της Κορίνθου που δεν είχε τη στοιχειώδη ευγένεια να ανταποδώσει τη φιλοξενία μας στο πρώτο γύρο. Δεν αξίζουν την άνοδο και κάποτε πρέπει να τελειώσει το παραμύθι με το μπάσκετ της επαρχίας και το σπρώξιμο. Τέτοιες συμπεριφορές δεν προάγουν το άθλημα».

Από πλευράς Απόλλωνα πήραν την… ασίστ και λίγες ώρες αργότερα μέσω του κοινωνικού δικτύου, ήρθε και η απάντηση της άλλης πλευράς δια χειρός προέδρου Παναγιώτη Μεταξά: «Ας ασχοληθεί με την ομάδα του……… Πληροφορήθηκα με έκπληξη ότι ο κύριος Νίκος Χαρτομασσιδης υπερέβη τα όρια που επιβάλει η ευπρέπεια και έβαλε κατά δικαίων και αδίκων. Κατακεραύνωσε τον κόσμο του Απόλλωνα..!! Και τους διαιτητές του αγώνα!! Ίσως γιατί δεν είχε την χαρά να κερδίσει την ομάδα μας ούτε στην Πεντέλη ούτε χτες στην Κόρινθο. Ας ασχοληθεί με την ομάδα του και τα όποια προβλήματα έχει και ας αφήσει τον Απόλλωνα για να ασχοληθούμε εμείς. Ο Απόλλωνας έχει τους παίκτες και την ποιότητα ώστε να προσελκύει τον κόσμο στο πλευρό του, την ποιότητα, ώστε να παίζει σε επίπεδο Πρωταθλητισμού και να νιώθει ισοϋψής με όλες τις ομάδες. Αυτά προς το παρόν. Ο Πρόεδρος του Απόλλωνα Αρχαίας Κορίνθου, Παναγιώτης Μεταξάς».