Χασανίδης: «Δεν θέλουμε να τελειώσουμε με δύο νίκες», Γουπιδένης: «Οταν πετύχουμε τον στόχο μας, μιλάμε για το παραπάνω»

Η Καστοριά επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα απέναντι στην ΑΕΛ, έπειτα από ένα απολαυστικό παιχνίδι με ωραίες φάσεις και πλούσιο σκορ. Οι δύο προπονητές μετά το τέλος της αναμέτρησης σχολίασαν το παιχνίδι με τον Χρήστο Χασανίδη, να δηλώνει.

«Η αλήθεια είναι ότι τους τελευταίους δύο μήνες προσφέρουμε αυτό το θέαμα. Να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Καστοριάς. Εμείς κάνουμε την προσπάθειά μας, να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται. Το ταλέντο φαίνεται και από μικρούς και από μεγάλους κυρίως επιθετικά. Δυστυχώς όμως η ερασιτεχνική κατάσταση στην οποία έχουμε έρθει τους τελευταίους δύο μήνες φαίνεται από τον τρόπο που δεν μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στην άμυνα γι΄αυτό και πηγαίνουμε σε μεγάλα σκορ, γι΄αυτό και επιλέγουμε το ρίσκο να αφήνουμε κάποια σουτ. Συνεχίζουμε, δεν θέλουμε να τελειώσουμε με  δύο νίκες. Προσπαθούμε να σώσουμε τη δική μας αξιοπρέπεια γιατί έχουμε πάρα πολλά προβλήματα κυρίως οικονομικά…».

Από την πλευρά του ο βοηθός προπονητή της Καστοριάς, Γιάννης Γουπιδένης δήλωσε. «Συγχαρητήρια στην ΑΕΛ για το άκρως ανταγωνιστικό πρόσωπο. Είχαμε τονίσει τις δυσκολίες στους παίκτες μας. Σεβόμαστε την ΑΕΛ, είναι ένα ιστορικό σωματείο Με αξιόλογους παίκτες και προπονητή και γνωρίζαμε ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς παρότι είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Αυτό συμβαίνει λόγω κάποιων προβλημάτων και όχι από την αγωνιστική τους αξία. Το παιχνίδι μπορεί να ήταν ωραίο για τον κόσμο λόγω του υψηλού σκορ αλλά προπονητικά για το φαβορί που παίζει στην έδρα του, θέλεις να κρατήσεις χαμηλά τον αντίπαλο ώστε να είσαι σίγουρος για τη νίκη. Παρόλα αυτά πετύχαμε το στόχο μας, που ήταν η νίκη για να συνεχίσουμε στο επόμενο…Βασικός μας στόχος από την αρχή της χρονιάς ήταν να σωθούμε και ακόμα δεν το έχουμε πετύχει. Οταν το καταφέρουμε μπορούμε να συζητήσουμε για παραπάνω στόχους…».

Δηλώσεις για την  αναμέτρηση έχει και ο Απόστολος και Σωκράτης Ναούμης σχολιάζοντας το πως ένιωσαν που έπαιξαν αντίπαλοι… Δείτε αναλυτικά όλες τις δηλώσεις.

Πηγή βίντεο: sentra.com.gr