Χατζής: «Βγάλαμε ένταση και ενέργεια»

xatzis_arkadikosΌταν βλέπεις τον μπαρουτοκαπνισμένο Νίκο Χατζή να κάνει βουτιά στο παρκέ για να σώσει μία χαμένη μπαλιά, όταν πηγαίνει ο ίδιος με πάθος στα αμυντικά και στα επιθετικά ριμπάουντ, τότε οι υπόλοιποι παίκτες πρέπει να ακολουθούν στον ίδιο ρυθμό ή και ακόμα περισσότερο. Λίγα λεπτά μετά τη λήξη του νικηφόρου αγώνα με τον Εθνικό Πειραιώς, ο Χατζής μίλησε για την επικράτηση του Αρκαδικού, τονίζοντας πώς το παιχνίδι κρίθηκε στην ένταση και ενέργεια που έβγαλαν όλοι οι παίκτες του Αρκαδικού μέσα στο παρκέ.

Ο έμπειρος γκαρντ μίλησε ακόμα για την συνέχεια του πρωταθλήματος με τα δύο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια που ακολουθούν με Φίλιππο Βέροιας και Ηρακλή:

Αν ήταν ο καλύτερος φετινός Αρκαδικός και που κρίθηκε το παιχνίδι: «Ήταν καθαρά ποιος το ήθελε περισσότερο. Πιστεύω ότι εμείς εδώ στην έδρα μας δεν έπρεπε σε καμία περίπτωση να χάσουμε, είχαμε προετοιμαστεί σωστά μέσα στην εβδομάδα όπως έτσι κάνουμε κάθε εβδομάδα απλά ήταν ένα ματς που αν χάναμε θα μέναμε πολύ πίσω στην βαθμολογία. Βγάλαμε πάρα πολύ ένταση, βγάλαμε πολύ ενέργεια και πιστεύω αυτό ήταν που έκρινε το ματς»

Για τα παιχνίδια που ακολουθούν με Φίλιππο και Ηρακλή: «Ο στόχος αυτός είναι, ακολουθούν δύο ματς μέχρι την διακοπή του πρωταθλήματος και όπως είπαμε και στα αποδυτήρια να κρατήσουμε αυτά τα δύο κομμάτια που είχαμε σήμερα δηλαδή την ενέργεια, την δύναμη και το «θέλω» ότι πρέπει να κερδίσουμε και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά.

Για τον αλτρουισμό όπως αναδεικνύεται μέσα από τις 21 ασίστς: «Όταν μία ομάδα έχει καλούς παίκτες έτσι πρέπει να είναι, να μπορείς να δηλαδή να βγάζεις την καλύτερη επιλογή. Η άμυνα του Εθνικού μας επέτρεψε να κάνουμε κάτι τέτοιο, γιατί έκλεινε πολλές φορές μέσα στην ρακέτα και μπορούσες να γυρίσεις την μπάλα και να βγάλεις ένα εύκολο σουτ που να μετρήσει ασίστ»

Για την ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος: «Περίμενα να είναι γεμάτο σήμερα το γήπεδο, δεν ήταν γεμάτο και πιστεύω στην συνέχεια να το αισθανθεί ο κόσμος και να δώσει ακόμα περισσότερο το παρών».