Χατζής «Ηταν θέμα χρόνου να βρω ρυθμό»

xatzis_arkadikosΟ Αρκαδικός έφυγε από την Κρήτη με τη νίκη επί του ΟΦΗ έχοντας μάλιστα τον Νίκο Χατζή πρώτο σκόρερ. Ο έμπειρος γκαρντ  αμέσως μετά την σπουδαία εμφάνιση  μίλησε στο ArcadiaPortal.gr για την μεγάλη νίκη του Αρκαδικού αλλά και την τρομερή εμφάνιση.

Για τον αγώνα με τον ΟΦΗ: «Σήμερα είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος. Εμείς είχαμε έρθει για να διεκδικήσουμε το ματς και να πάρουμε το διπλό. Στο πρώτο ημίχρονο χάναμε και αυτό ήταν καθαρά από τα επιθετικά ριμπάουντ που είχαμε χάσει, είπαμε να βελτιωθούμε σε αυτό το κομμάτι και να μην τους επιτρέψουμε να κάνουν δεύτερες επιθέσεις και με την καλή άμυνα που παίζαμε το ματς θα ερχόταν στα ίσια. Το καταφέραμε αυτό και πήγαν όλα καλά».

Για το αν ήταν τα επιθετικά ριμπάουντ ή οι κακές επιλογές στην επίθεση που επέτρεψαν στον ΌΦΗ να είναι μπροστά στο σκορ: «Στο πρώτο ημίχρονο σίγουρα κάναμε και κάποια λάθη στην επίθεση απλά όταν παίζεις άμυνα και σουτάρει η αντίπαλη ομάδα το χάνει και σου παίρνει και το επιθετικό ριμπάουντ είναι ότι χειρότερο για την άμυνα σου γιατί κάνεις μεγάλη προσπάθεια να πάρεις την μπάλα και αυτό σου «κόβει» τα πόδια».

Για την προσωπική του εμφάνιση:  «Για εμένα ήταν θέμα χρόνου μέχρι να βρω τον ρυθμό μου γιατί είναι μια κατηγορία που δεν ξέρω. Είμαστε μια ομάδα που ο καθένας γνωρίζει κάθε μέρα ο ένας τον άλλον και ήταν θέμα χρόνου να βρω λίγο ρυθμό και να μπορώ να σκοράρω καλύτερα. Ένιωθα καλά και στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ πήρα κάποιες προσπάθειες παραπάνω και βγήκαν τα σουτ. Αυτό όμως είναι συνολική δουλειά και όχι προσωπική. Άλλο η εκτέλεση και άλλο να δημιουργείτε ένα σουτ».

Για το αν η ομάδα έχει αρχίσει και “δένει” :«Όλη η πορεία μας δείχνει ότι παιχνίδι με το παιχνίδι βελτιώνουμε κάποια πράγματα που κάνουμε λάθος. Αυτός είναι και ο στόχος μας. Αν καταφέρουμε αυτό το πράγμα και κάθε εβδομάδα εμφανιζόμαστε καλύτεροι πιστεύω ότι θα είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο».

Για το τέταρτο δεκάλεπτο και για το αν μπορεί η ομάδα να έχει διάρκεια στο παιχνίδι της: «Έχουμε τονίσει ότι τα καλά μας διαστήματα πρέπει να έχουνε μεγαλύτερη διάρκεια. Αυτό είναι ένα κομμάτι στο οποίο δουλεύουμε και θέλουμε να έχουμε στο παρκέ μεγαλύτερη διάρκεια παίζοντας καλό μπάσκετ».