Χατζής και Κακιούζης στην παρουσίαση της φανέλας του Αγρινίου!

Η συνεργασία που επετεύχθη πρόσφατα ανάμεσα στον ΑΟ Αγρινίου και την ΑΕΚ στο Καρπενήσι, φέρνει στο Αγρίνιο τους Μιχάλη Κακιούζη και Νίκο Χατζή. Οι δύο πρώην διεθνείς αθλητές θα είναι οι εκπρόσωποι της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ στην παρουσίαση της φανέλας του ΑΟ Αγρινίου, η οποία και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (8/8) σε κεντρικό σημείο της πόλης.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο “Vivechrom” AO Aγρινίου παρουσιάζει την φανέλα της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2017-20178. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου στις 8:00 μ.μ. στον πεζόδρομο της Ηλία Hλιού.

Στην παρουσίαση θα παρευρεθεί ο Μάκης Προβατάς, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας VIVECHROM, Χρυσού Χορηγού της ομάδας μας.
Επίσης, στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με την ΑΕΚ B.C. Academy-Dragan Sakota στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί και θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους ο πρώην αρχηγός της Εθνικής ομάδας και νυν Υπεύθυνος Σκάουτινγκ της ΑΕΚ B.C. Μιχάλης Κακιούζης και ο πρώην αρχηγός της «Βασίλισσας» και νυν προπονητής της Ομάδας Εφήβων της ΑΕΚ, Νίκος Χατζής».