Χατζηκυριακίδης: «Η πρώτη θέση μας δίνει αυτοπεποίθηση»

maxhtes-peuka-xatzikiriakidis-chatzikiriakidisΗ νίκη της Κυριακής στο Πευκοχώρι έφερε τους Μαχητές Δόξας Πεύκων μόνους στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στον βόρειο όμιλο της Β’ Εθνικής. Ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης μίλησε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου για την πορεία της ομάδος μέχρι τώρα, αλλά και το επερχόμενο ντέρμπι με τον Αίαντα Ευόσμου: «Μετά και το πέρας της 7ης αγωνιστικής η ομάδα μου δείχνει μια σταθερότητα στο παιχνίδι της, αποδίδοντας στο μεγαλύτερο διάστημα του καλό και ποιοτικό μπάσκετ, πετυχαίνοντας σε μεγάλο ποσοστό τους αγωνιστικούς στόχους που βάζουμε σε κάθε παιχνίδι.

Και στα τρία τελευταία παιχνίδια επιβάλλαμε το ρυθμό μας, με κύριο γνώμονα την σωστή αμυντική μας λειτουργία, κάτι που μας έδωσε ώθηση και αυτοπεποίθηση να λειτουργήσουμε με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα στην επίθεση μας, που για μένα αποτελεί τον κυριότερο αγωνιστικό στόχο της ομάδας μου σε κάθε παιχνίδι.

Δημιουργήσαμε, με αυτή την προσέγγιση, κατοχή με κατοχή, τις προϋποθέσεις για να κερδίσουμε και τα τρία τελευταία παιχνίδια και να είμαστε αυτή την στιγμή στην 1η θέση του ομίλου, γεγονός το οποίο μας δίνει αυτοπεποίθηση για την συνέχεια και δυναμώνει την πιστή όλων μας στο πλάνο.

Σίγουρα, όμως, δεν εφησυχάζουμε, ούτε ξεφεύγει το μυαλό μας από τον αρχικό μας στόχο, που όπως έχω τονίσει στο παρελθόν είναι η βελτίωση των νεαρών αθλητών μας.

Αρχής γενόμενης από το επόμενο παιχνίδι, ένα ακόμα τοπικό ντέρμπι, με τον Αίαντα Ευόσμου, μια ομάδα ιδιαίτερα σκληροτράχηλη, που θα έρθει να διεκδικήσει, τις πιθανότητες νίκης που της αναλογούν.

Εμείς θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, να συνεχίσουμε να παίζουμε με βάση το πλάνο που έχουμε, έτσι ώστε να βελτιώσουμε και άλλο την απόδοση μας ,για να καταφέρουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι».