Χατζηκυριακίδης: «Να αγωνίζεται ο Ηρακλής του χρόνου εκεί που ανήκει ανέκαθεν»

Ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης αποτελεί παρελθόν από τον Ηρακλή με τον σύλλογο να ανακοινώνει το «διαζύγιο» ανάμεσα στις δύο πλευρές. 

Ο έμπειρος προπονητής έπειτα από αυτήν την εξέλιξη προχώρησε σε προσωπική δήλωση, αναφέροντας: 

“Σήμερα έθεσα την παραίτηση μου στη διάθεση της διοίκησης της Ομάδος. Κατα τη διάρκεια της θητείας μου στον πάγκο της ομάδας του ΗΡΑΚΛΗ, που αποτέλεσε και ύψιστη τιμή για μένα, πάντα είχα σαν γνώμονα πρώτιστα το καλό της Ομάδος. Έτσι, λοιπόν, διατηρώντας την φιλοσοφία αλλά και για όσους με γνωρίζουν, τις αρχές που διέπουν τον χαρακτήρα μου, θεώρησα σωστό να αποχωρήσω από την τεχνική ηγεσία της Ομάδος μας.

Επι τη ευκαιρία θα ήθελα πρώτιστα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της διοίκησης και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο προσωπικά, κύριο Θεόδωρο Δρακόπουλο, ιδιαίτερα επίσης τον αντιπρόεδρο κύριο Κοντοτάσιο Διονύση, τον γενικό αρχηγό κύριο Γιώργο Γιανουζακο, τον υπεύθυνο του τομέα Επικοινωνίας κύριο Κώστα Κούση, ενώ ιδιαίτερη μνεία θα ήθελα να κάνω στον γιατρό της Ομάδας, τον κύριο Κώστα Μανώλογλου και σε όλο το ιατρικό επιτελείο της Ομάδας, τους κυρίους Μυλωνά Σπύρο και Τζίνα Περικλή, για την στήριξη και για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον φροντιστή της Ομάδας μας και ψυχή του γηπέδου, τον κύριο Θόδωρο Μπερλεγκίδη, τους συνεργάτες μου κύριο Ντάγιο Γιάννη και τον κύριο Χρυσάφη Γιάννη και φυσικά πάνω από όλους και έναν-έναν προσωπικά τους αθλητές της Ομάδας μας για τη συνεργασία. 

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλον τον φίλαθλο κόσμο της Ομάδος μας για τη συμπαράσταση και να ευχηθώ η Ομάδα μας, ο ΗΡΑΚΛΗΣ, να πετύχει τον έναν και μοναδικό στόχο που έχει  – να αγωνίζεται του χρονου εκει που ανήκει ανέκαθεν… 

Σας ευχαριστώ, Λευτέρης Χατζηκυριακίδης”.