Χείλαρης: «Προσηλωμένοι και σοβαροί»

xeilarisΜε στόχο να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του, ο Ηρακλής ταξιδεύει στη Λευκάδα για να αντιμετωπίσει τη Δόξα. Ο «γηραιός» αν και γνωρίζει τη δυσκολία του αγώνα, θέλει να παραταχθεί συγκντρωμένος ώστε να μπορέσει να πάρει το «διπλό». Ο Δημήτρης Χείλαρης μίλησε εν όψει του σαββατιάτικου αγώνα αναφέροντας:

«Πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι και σοβαροί ώστε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα κάτι που θα μας βάλει ξανά στο αρχικό μας στόχο που είχε μπει από την αρχή της περιόδου.

Για το ότι ήταν στην καλύτερη πεντάδα της αγωνιστικής: « Δεν έχει σημασία ποιος είναι MVP , αλλά να κερδίζει η ομάδα. Έχουμε καλό κλίμα στα αποδυτήρια και καλούς συμπαίκτες. Σήμερα είμαι εγώ MVP, αύριο κάποιος άλλος συμπαίκτης μου, αυτό που έχει σημασία είναι η νίκη.

Επίσης θα παίξουμε και για τον Σωτήρη Γκιουλέκα ο οποίος τραυματίστηκε και του ευχόμαστε όλοι περαστικά και γρήγορα κοντά μας να είναι».

Κλείνοντας ο καλαθοσφαιριστής μας είπε: « Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό, και δουλεύουμε πολύ ώστε να βγει το αποτέλεσμα. Ο Ηρακλής είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να πρωταγωνιστεί».