Χωρίζουν οι δρόμοι Μαναβόπουλου και Σφήκα Αμαλιάδας!

Ο MVP του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΗ, ο Σωκράτης Μαναβόπουλος δεν θα φορά τη φανέλα της ομάδας με την οποία διακρίθηκε και στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής. Οι δρόμοι του Μαναβόπουλου και της Σφήκας Αμαλιάδας θα είναι χωριστοί, καθώς παρά τη διάθεση που είχαν για μία εκ νέου συνεργασία, εν τέλει υπήρξαν αστάθμητοι παράγοντες που δεν επιτρέπουν τη συνεργασία αυτή. Οι οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις του παίκτη στερούν από τους νεοφώτιστους έναν ιδιαίτερο παίκτη.

“Ο Σωκράτης Μαναβόπουλος έκανε μια εξαιρετική χρόνια όντας ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος αλλά η μεγάλη του παρακαταθήκη ήταν ο αδαμάντινος χαρακτήρας. Έγινε μέσα σε λίγους μήνες ο αγαπημένος παίχτης της κερκίδας και κέρδισε την συμπάθεια και αναγνώριση όλων στον νομό. Αποχαιρετάμε και ευχόμαστε στον Σωκράτη ότι καλύτερο για την ζωή του, θα έχει μια σπουδαία θέση στην ιστορία της ομάδας μας. Με την πρώτη ευκαιρία θα τιμηθεί για την μεγάλη του προσφορά. Σωκράτη, σε ευχαριστούμε για όλα όσα ζήσαμε!”, αναφέρει η ανακοίνωση… αποχωρισμού από πλευράς του συλλόγου.

Από την πλευρά του ο Σωκρατης Μαναβόπουλος στέλνει τον χαιρετισμό του στους φίλους της ομάδας: “Φεύγω σαν φίλος από την οικογένεια του ΑΣΣΑ. Νοιώθω πολύ χαρούμενος που με βάλατε στην οικογένεια σας. Δυστυχώς την νέα χρονιά η παρουσία μου στην Πάτρα επαγγελματικά και ταυτόχρονα δίπλα στην οικογένεια μου είναι επιβεβλημένη. Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας θα είστε όλοι ένα ξεχωριστό κομμάτι στην καρδιά μου. Εύχομαι αυτό το ταξίδι να συνεχιστεί με νέες μεγαλύτερες επιτυχίες . Η Αμαλιάδα, οι προπονητές μου, οι συναθλητές μου το σταφ και ειδικά ο κόσμος θα μου λείψουν πολύ. Σας ευχαριστώ όλους από την καρδιά μου”.