karamousalidisΜια… «στραβοτιμονιά» πολλές φορές μπορεί να είναι ανώδυνη κι άλλες φορές εξελίξεις πολλές να προκαλέσει. Ο τελευταίος μήνας δεν ήταν και ο καλύτερος για τον Ιωνικό και ο Γιώργος Καραμουσαλίδης θέλοντας να «ταρακουνήσει» κάπως τα «νερά» όπως συνηθίζουμε να λέμε, αποφάσισε να παραιτηθεί. Η μεγάλη εμπειρία του Γιώργου Καραμουσαλίδη βοήθησε σημαντικά φέτος την Ιωνία να παίξει ρόλο πρωταγωνιστικό ρόλο και τα σχέδια έδειχναν να είναι μεγάλα αλλά κάποιες φορές τα σχέδια αλλάζουν δρόμο όταν πάνε να γίνουνε πράξεις και το αποτέλεσμα βγαίνει διαφορετικό. 

Ο έμπειρος τεχνικός έκανε γνωστό το «διαζύγιο» του με την ομάδα της Ιωνίας μέσω μηνύματος του σε κοινωνικά μέσα δικτύωσης. 

Αναλυτικά το μήνυμα αναφέρει:

«Η Γ’ Εθνική κατηγορία έχει μια άγρια ομορφιά, αλλά ταυτόχρονα έχει την ανάγκη από νέες ιδέες, νέες απόψεις & φιλοσοφίες. Πάνω σε κάποιες νέες ιδέες βασίστηκε το αγωνιστικό μας πλάνο για τον Ιωνικό Ιωνίας, με στόχο την άνοδο στη Β’ Εθνική και την ανάδειξη νέων παικτών. Επειδή εξακολουθώ να πιστεύω ότι η ομάδα παρά το νεαρό της ηλικίας μπορεί να το πετύχει τον πρωτεύοντα στόχο, αποφάσισα να παραιτηθώ από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ευελπιστώ ότι μια αλλαγή θα συμβάλλει στην μεγιστοποίηση των αγωνιστικών επιδόσεων και θα αποτελέσει το έναυσμα για μια νέα πετυχημένη χρονιά. Θα ήθελα λοιπόν να ευχαριστήσω τη διοίκηση, τους συνεργάτες μου & τους παίκτες μου για την άψογη συνεργασία όλους αυτούς τους μήνες.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!».