Χώρισαν οι δρόμοι Κοκκινόπουλου – ΑΕ Κομοτηνής

Παρελθόν από την ΑΕ Κομοτηνής αποτελεί  ο Σωτήρης Κοκκινόπουλος με τον σύλλογο να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας, ενώ ο ίδιος μέσω δήλωσής του έκανε τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πριν από έναν χρόνο είχα την τιμή να αναλάβω τα προπονητικά καθήκοντα του συλλόγου της ΑΕ Κομοτηνής  με στόχο η ομάδα να εδραιωθεί στη Γ΄ Εθνική μετά την περσινή πρώτη  αναγνωριστική χρονιά. Και η ομάδα αγωνιστικά τα κατάφερε και με το παραπάνω. Διεκδίκησε μέχρι την τελευταία αγωνιστική την άνοδο στη Β΄ Εθνική, τερμάτισε με ρεκόρ 21-5,μακράν το καλύτερο της ιστορίας της και έπαιξε την περασμένη Κυριακή τον αγώνα μπαράζ με τα Φάρσαλα, στον οποίο, αν και παρουσιάστηκε με πολλές ελλείψεις, έχασε στο τελευταίο δευτερόλεπτο από μια ομάδα με ρόστερ τουλάχιστον Β΄ Εθνικής.

Δηλώνω υπερήφανος λοιπόν για τους παίκτες της Α.Ε Κομοτηνής και το τεχνικό team που αν και αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα από τους πρώτους κιόλας μήνες, δεν σπάσαμε, μείναμε ως το τέλος ενωμένοι και ολοκληρώσαμε τη χρονιά με απόλυτη αξιοπρέπεια. Τους ευχαριστώ λοιπόν όλους, από τον αρχηγό έως τον μικρότερο αθλητή του παιδικού τμήματος που συμμετείχε στην ανδρική ομάδα, τους εύχομαι υγεία και καλή συνέχεια στην μπασκετική τους πορεία.

Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου Βασίλη Στοάκη, Μουράτ Τσαούς, Μανώλη Δαφτσή. Πέτρο Μούχτση αλλά και τους προπονητές των τμημάτων υποδομής Δημήτρη Πανταζή, Νίκο Παπαδόπουλο, Σαδίκ Χατζημεμέτογλου. Ευχαριστώ ακόμα το γιατρό Ευδόκιμο Καραγιώργη, τον φυσιοθεραπευτή Στέλιο Κουσίδη, τον γενικό αρχηγό Σοφρώνη Παπουή και τον πρόεδρο Γιάννη Γεωργαντά. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω το φίλαθλο κοινό της Κομοτηνής για την δυναμική παρουσία του καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Καλό καλοκαίρι».

Η ανακοίνωση:

«Η Αθλητική Ενωση Κομοτηνής αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Coach Σωτήρη Κοκκινόπουλο για την προσφορά του στην ομάδα την προηγούμενη σεζόν και να του ευχηθεί καλη συνέχεια στην καριέρα του.

Με γνώμονα την συνέπεια των λεγόμενων του και την εργατικότητα εντός και εκτός παρκέ αφήνει ως παρακαταθήκη τον σωστό τρόπο λειτουργίας μιας ομάδας εντός γηπέδου. Ευχόμαστε στο μέλλον να ωριμάσουν οι συνθήκες για μια νέα συνεργασία. Coach Κοκκινόπουλε, σε ευχαριστούμε για όλα και σε ευχόμαστε τα καλύτερα στην ζωή σου και την προπονητική σου καριέρα».