Χώρισαν οι δρόμοι Πανερυθραϊκού και Παναγιώτη Μπαρλά

Οι δρόμοι του Πανερυθραϊκού και του προπονητή των τμημάτων υποδομής του συλλόγου Παναγιώτη Μπαρλά χώρισαν. Όπως επισημαίνει ο σύλλογος, ο προπονητής εξέφρασε την επιθυμία να διευρύνει τις γνώσεις του και να ανοίξει τα φτερά του, με τον Πανερυθραϊκό να μην στέκεται εμπόδιο σε αυτή τη θέληση.

mparlas_panerythraikosΗ ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

“Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ ανακοινώνει την αποχώρηση και κατ’επέκτασιν τη λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή των τμημάτων υποδομής κ. Παναγιώτη Μπαρλά.
Ο Παναγιώτης συνεργάστηκε και προσέφερε τις υπηρεσίες του στην ομάδα τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Μοιράστηκε με τους μικρούς αθλητές των ακαδημιών τις γνώσεις του για το άθλημα, τις εμπειρίες του, καθώς έχει στεφθεί παγκόσμιος πρωταθλητής με την Εθνική Εφήβων το 1995, αλλά πάνω από όλα μετέδωσε την αγάπη του και το πάθος του για το μπάσκετ.

Έκρινε ότι είναι μία καλή στιγμή για εκείνον να κυνηγήσει νέα πράγματα, να ανταποκριθεί σε νέες προκλήσεις είτε εντός είτε εκτός συνόρων, ώστε να εξελιξει τις μπασκετικές του γνώσεις.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον προπονητή κ. Παναγιώτη Μπαρλά για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα, ευχόμενοι τα καλύτερα για το προπονητικό του μέλλον. Ήταν τιμή για το Σύλλογό μας που συνεργαστήκαμε και δουλέψαμε από κοινού.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην μπασκετική του πορεία και ελπίζουμε στο μέλλον οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν.
Το ΔΣ του Πανερυθραϊκού ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ”.