Χώρισαν οι δρόμοι Πανσερραϊκού και Ραδή Θεοδωρίδη

Η πορεία του Πανσερραϊκού στον 2ο όμιλο του Βορρά στη Γ’ εθνική ήταν εξαιρετική και αυτό… εξαργυρώθηκε και με το εισιτήριο που πήρε η ομάδα για τη συμμετοχή της στη Β’ εθνική. Η νέα σεζόν, ωστόσο δεν θα βρει τον Ραδή Θεοδωρίδη να είναι στο πόστο του προπονητή για τα “λιοντάρια”, με τις δύο πλευρές να “χωρίζουν”.

“Η διοίκηση του Πανσερραϊκού Κρι Κρι ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδας κ. Ραδή Θεοδωρίδη”, αναφέρει η ανακοίνωση του Πανσερραϊκού και συμπληρώνει: “Ο κόουτς από τη Δράμα, ήρθε στη νεοφώτιστη για την κατηγορία ομάδα μας, μετά την 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος και εργάστηκε με συνέπεια και πάθος, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην επίτευξη του στόχου της ανόδου στη Β’ Εθνική Κατηγορία.

Το διάστημα της συνεργασίας μας, η σχέση μεταξύ των δύο πλευρών ήταν άψογη και βασίστηκε στην εντιμότητα και τον καθαρό λόγο, ενώ μέσα στο γήπεδο ο κ. Θεοδωρίδης κατάφερε να δώσει στην ομάδα στοιχεία της προπονητικής του φιλοσοφίας, με χαρακτηριστικότερο την άμυνα που τελικά αναδείχθηκε η δεύτερη καλύτερη του Πρωταθλήματος!

Φίλε Ραδή, σε 🙏 ευχαριστούμε και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια και πολλές επιτυχίες στην καριέρα σου!”.