Αναζητούν το… χρώμα του χρήματος οι παίκτες της Κηφισιάς.

Η πορεία της Νέας Κηφισιάς μοιάζει με “καρδιογράφημα”. Άλλοτε στα πάνω και άλλοτε στα κάτω… Μία πορεία, μη αναμενόμενη για την οποία αρκετοί ψάχνουν να βρουν τα αίτια. Τα οποία όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του infobasket.gr απορρέουν από την απογοήτευση που υπάρχει στους κόλπους της ομάδας λόγω του ότι δεν έχουν τηρηθεί οι υποσχέσεις-δεσμεύσεις της διοίκησης.

Οι παίκτες έχουν κάμποσο καιρό να δουν το… χρώμα του χρήματος, στοιχείο το οποίο συνηγορεί στα σκαμπανεβάσματα της απόδοσής τους. Η αβεβαιότητα που υπάρχει για το πότε θα λάβουν τα δεδουλευμένα τους, αποτελεί τον υπ’ αριθμό ένα παράγοντα ώστε οι παίκτες να μην μπορούν να συγκεντρωθούν απρόσκοπτοι στο παρκέ. Αλλά και το γεγονός ότι δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο φως στο τούνελ που διανύουν.

Μάλιστα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η διοίκηση του συλλόγου είχε εγκρίνει να δοθεί στο διάστημα των διακοπών των Χριστουγέννων άδεια 15 ημερών κι αυτό για να μην υπάρχει η καθημερινή ερώτηση του πότε θα πληρωθούν τα οφειλόμενα!!! Τελευταίο χαρακτηριστικό στοιχείο της κατάστασης που επικρατεί στο σύλλογο είναι εκείνο που βρήκε τους παίκτες πριν το ματς με το Πέρα να μην προπονούνται και να εμφανίζονται στο παρκέ ουσιαστικά παντελώς ανέτοιμοι, γεγονός που οδήγησε και στην ήττα…