Ψήλωσε με Γιανναλέτσο η Νίκη Αμαρουσίου

Έναν από τους πολύπειρους σέντερ της κατηγορίας απέκτησε η Νίκη Αμαρουσίου, η οποία ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Δημήτρη Γιανναλέτσου.

Ο 35χρονος σέντερ έπαιξε την προηγούμενη χρονιά στον Ερμή Σχηματαρίου, με τον οποίον ανέβηκε στη Β’ Εθνική.

«Αρχικώς, σίγουρα είναι τιμή μου που ο κόουτς και ο πρόεδρος με επέλεξαν και με εμπιστεύτηκαν ώστε να ενισχύσω τη νέα προσπάθεια στην επιστροφή της ομάδας στις εθνικές κατηγορίες. Η Νίκη Αμαρουσίου έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στη Γ’ Εθνική, επομένως γνωρίζει τα δεδομένα και τις απαιτήσεις της κατηγορίας. Το ζητούμενο, λοιπόν είναι να δέσει η ομάδα. Έχουμε δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό σύνολο, επομένως θεωρώ ότι μπορούμε να βρεθούμε στις πρώτες θέσεις του ομίλου μας και να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό στην πορεία» τόνισε ο Γιανναλέτσος στο σάιτ της Νίκης.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι πολύ αμφίρροπο και απαιτητικό. Πέρσι για παράδειγμα, όταν ακόμη αγωνιζόμουν στο Σχηματάρι, είχαμε 9 ομάδες που πάλευαν για την άνοδο. Αν, όμως έκανες 2 ήττες, έπεφτες κατηγορία! Γι αυτό, λοιπόν επιμένω ότι πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Κάθε Κυριακή θα γίνεται μάχη! Με μια νίκη ανεβαίνεις, με μια ήττα θα πέφτεις».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. της Νίκης Αμαρουσίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία με τον Δημήτρη Γιανναλέτσο ενόψει της επιστροφής της στη Γ’ Εθνική.

Η Νίκη Αμαρουσίου επιστρέφει φέτος στις εθνικές κατηγορίες έπειτα από τρία χρόνια και προς αυτή την κατεύθυνση ενισχύθηκε με την προσθήκη του Δημήτρη Γιανναλέτσου (35 ετών, 2μ.00), ο οποίος αγωνίστηκε πέρσι στον Ερμή Σχηματαρίου και πλέον τίθεται στη διάθεση του προπονητή της ομάδας μας, Νίκου Χρυσόγελου.

Ο Δημήτρης Γιανναλέτσος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Χολαργό, Λιβαδειά, Τρίκαλα, Ερυθραία, Νήαρ Ηστ, Αμύντα και Εθνικό».