«Ψήλωσε» με Παναρετάκη ο Δούκας

Ο Δούκας συνεχίζει τις μεταγραφές προχωρώντας αυτή τη φορά, σε ενίσχυση στη γραμμή των ψηλών. Σε αυτό το πλαίσιο, απέκτησε τον Γιάννη Παναρετάκη ο οποίος τη σεζόν που πέρασε αγωνιζόταν στο αγγλικό πρωτάθλημα. 

Η ανακοίνωση:

«Ενας ακόμα ταλαντούχος αθλητής είναι έτοιμος να ενταχθεί στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του ΑΣΕΔ, για την προσεχή σεζόν. Οι ιθύνοντες του τμήματος συμφώνησαν σε όλα με τον Γιάννη Παναρετάκη (1997, 2.04μ,) ο οποίος αναμένεται να “γεμίσει” τη “μπλε” ρακέτα.

Έπειτα από ένα χρόνο στο Αγγλικό πρωτάθλημα, ο 22χρονος σέντερ πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην Ελλάδα και αποδέχτηκε την πρόταση που του έγινε από τον Δούκα. Πρόκειται για μια ακόμα σπουδαία μεταγραφική κίνηση η οποία ταιριάζει απόλυτα στη φιλοσοφία που έχει “χαράξει” ο Σύλλογος.

ΠΑΝΑΡΕΤΑΚΗΣ: “ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΣΚΛΗΡΑ”

Στις δηλώσεις του για τη μεταγραφή του στον ΑΣΕΔ, ο Γιάννης Παναρετάκης επεσήμανε: “Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον προπονητή του Δούκα για την ευκαιρία αυτή που μου δίνουν. Μετά από μια αρκετά επιτυχημένη χρόνια στην Αγγλία, νιώθω αρκετά έτοιμος να γυρίσω στην Ελλάδα να δουλέψω σκληρά και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα του Δούκα και τους στόχους της για την φετινή σεζόν”».