Τα χρέη του Πανιωνίου “πνίγουν” την ομάδα και η συμμετοχή του ακόμη και στην Α1, την οποία παίκτες και προπονητικό επιτελείο κέρδισαν “με το σπαθί” τους στο παρκέ είναι στον “αέρα”. Όλα αυτά, βέβαια ενδέχεται να αλλάξουν άρδην μέσα στις επόμενες μέρες, όπως αναφέρουν πληροφορίες του infobasket.gr. Και αυτό διότι “ψήνεται”… colpo grosso που θα δώσει στον Πανιώνιο το “φιλί της ζωής”.

Τί ακριβώς συμβαίνει; Οι πληροφορίες που έχουν φτάσει στα “αυτιά” των συντελεστών του infobasket.gr αναφέρουν ότι τις τελευταίες ώρες έχει πέσει στο τραπέζι πρόταση για εξαγορά του συλλόγου. Μία πρόταση που προέρχεται από τον έως τώρα μεγάλο χορηγό, την ασφαλιστική Euroins! Η οποία έχει και τη δυναμική, αλλά και τη διάθεση για να κάνει το βήμα παραπάνω και να δώσει στο brand Πανιώνιος την ώθηση που χρειάζεται, ώστε να επιστρέψει εκεί που όλοι οι φίλοι της ομάδας επιθυμούν.

Τα χρέη είναι αρκετά, αλλά αυτή η τόσο σημαντική παράμετρος, δεν δείχνει να πτοεί τους ιθύνοντες τον όμιλο Euroins. Έναν όμιλο με μεγάλη δυναμική, που επεκτείνει συνεχώς τις δραστηριότητές του και κερδίζοντας σημαντικά μερίδια στις αγορές. Αυτό είναι και το μεγάλο ατού της Euroins και των στελεχών της, οι οποίοι γνωρίζουν ότι το “πάντρεμα” με ένα δυναμικό brand στο μπασκετικό χώρο, όπως είναι ο Πανιώνιος, θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο το ήδη δυνατό προφίλ τους.

Όσον αφορά τώρα τα χρέη που υπάρχουν; Αυτό δίχως αμφιβολία είναι το μεγάλο “αγκάθι” στις συζητήσεις και τις διαπραγματεύσεις. Η Euroins και τα στελέχη της που έχουν αναλάβει να εξετάσουν την περίπτωση εξαγοράς του Πανιωνίου, σίγουρα θα θέλουν να έχουν πλήρη εικόνα των χρεών. Να γνωρίζουν το ακριβές ύψος τους, ώστε να μην αρχίσουν να εμφανίζονται στην πορεία υποχρεώσεις για τις οποίες δεν είχαν ενημερωθεί, γεγονός που θα δημιουργήσει πρόβλημα στην λειτουργία της ομάδας. Στην παρούσα φάση, βέβαια τα πάντα είναι σε πρωταρχικό στάδιο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του infobasket.gr, όμως ο όμιλος της Euroins έχει δείξει ότι αρέσκεται να κινείται με ταχείς ρυθμούς και να επιτυγχάνει τους στόχους του.

Κατά συνέπεια, είμαστε εν αναμονή των εξελίξεων…