Ψημίτης: «Θα παλέψουμε με νύχια και με δόντια»!, Φιλίνης: «Θα κερδίσει οποίος το θέλει περισσότερο»!

Ο Οίακας δοκιμάζεται στη θερμή έδρα του Αγρινίου (7/3), προσδοκώντας να βάλει ένα τέλος στο σερί των τριών ανεπιτυχών αποτελεσμάτων του.

Του Πάνου Σταμούλη

Οι δύο ομάδες βρίσκονται ισόβαθμες (28β.) με την ομάδα του Ναυπλίου να έχει το «πάνω χέρι» εξαιτίας της νίκης της στον αγώνα του πρώτου γύρου (96-80).

Ο Μάρκος Ψημίτης, φόργουορντ του Οίακα, υποστήριξε εν όψει της κρίσιμης αναμέτρησης: «Έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς αυτό το Σάββατο που μπορεί να κρίνει το μέλλον μας στην κατηγορία, και με αυτό το σκεπτικό πρέπει να το προσεγγίσουμε. Έχουμε προετοιμαστεί σωστά αυτή την βδομάδα και θα παλέψουμε με νύχια και με δόντια για να πάρουμε την νίκη».

Με τον βοηθό προπονητή, Διαμαντή Φιλίνη, να προσθέτει: «Επισκεπτόμαστε το Σάββατο μια από τις πιο δυνατές έδρες του πρωταθλήματος. Ξέρουμε ότι το Αγρίνιο θέλει πάση θυσία τη νίκη και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ένα δυνατό ματς. Θα κερδίσει οποίος το θέλει περισσότερο και ελπίζω να έχουμε μέγιστη συγκέντρωση και λίγο τύχη γιατί φέτος έχουμε χάσει αρκετά παιχνίδια στις λεπτομέρειες».