Ψυλέας: «Εύκολη απόφαση να μείνω»‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏ (vd)

Psileas_NikosΟ Νίκος Ψυλέας μίλησε στην κάμερα του Ethnikos BC TV για την απόφαση του να αγωνιστεί και την νέα σεζόν στον Εθνικό, για την συνολική εικόνα της ομάδας την φετινή περίοδο και έστειλε και το μήνυμα του στην εξέδρα που τον έχει στηρίξει τα δύο χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα.

Για την ανανέωση του:
«Ήταν μια πολύ εύκολη απόφαση. Από την στιγμή που ο Πρόεδρος μας κ. Βασίλης Δέρβος και ο κ. Δαμήτρης Καραφαντής μου έκαναν την τιμή να μείνω στην ομάδα δεν το σκέφτηκα, ήθελα πολύ να μείνω στην ομάδα, αισθάνομαι πολύ καλά εδώ, έχω κάνει φίλους και χωρίς δεύτερη σκέψη έμεινα στην ομάδα».

Για την φετινή εικόνα του Εθνικού:
«Για πρώτη χρονιά στην ιστορία του Εθνικού στην Α2 η πορεία μας ήταν εξαιρετική, το κλίμα ήταν πάρα πολύ καλό, ξεκινήσαμε με προσδοκίες, είχαμε στόχους, πιστεύω από την πρώτη αγωνιστική μέχρι την τελευταία είχαμε στόχους και δεν ήμασταν ποτέ αδιάφοροι, κυνηγούσαμε πάντα τη νίκη με αποτέλεσμα να βγούμε στην τέταρτη θέση που είναι πάρα πολύ καλή για πρώτη χρονιά. Θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει κάτι καλύτερο. Λίγο να ήμασταν πιο τυχεροί, λίγο μια κοιλιά να μην είχαμε κάνει εκεί στην μέση του πρωταθλήματος με τέσσερις αγώνες που χάσαμε πιστεύω θα είχαμε κάνει ακόμα κάτι καλύτερο. Αλλά εδώ είμαστε, θα το κάνουμε φέτος».

Το μήνυμα του στον κόσμο:
«Όταν ήρθα, από τον πρώτο αγώνα στην Β’ Εθνική που στόχος ήταν η άνοδος, με αγκαλιάσανε οι φίλοι του Εθνικού και οι Πινέζες. Αισθάνθηκα πάρα πολύ καλά. Γίναμε ένα, υπήρχε επαφή με την κερκίδα, δεθήκαμε, ήταν εξαιρετικό το κλίμα. Με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ μετά τον τραυματισμό μου να επανέλθω πολύ πιο γρήγορα. Το μήνυμα που θέλω να τους πω είναι ότι εγώ και τα παιδιά θα δώσουμε πάλι το 100% των δυνατοτήτων μας να κάνουμε τον κόσμο του Εθνικού υπερήφανο και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Γιατί όχι και στην Α1».