Όλα έτοιμα για τη μεγάλη μπασκετική γιορτή στο Λαύριο

ball1Τα γιορτινά του έχει φορέσει το κλειστό γυμναστήριο του Λαυρίου, καθώς τη Μ. Δευτέρα 6 Απριλίου και ώρα 19:00, θα φιλοξενήσει διεθνείς καλαθοσφαιριστές και καταξιωμένους προπονητές, σε μία μεγάλη μπασκετική γιορτή, αφιερωμένη στα παιδιά των προσφύγων.

Ο Θορικός του Δήμου Λαυρεωτικής, το κέντρο προσφύγων Λαυρίου του ελληνικού ερυθρού σταυρού, ο Γ.Σ. Λαυρίου, η Ε.Ο.Κ, ο Ε.Σ.Α.Κ.Ε, ο Σ.Ε.Π.Κ, ο Π.Σ.Α.Κ. και η Μ.Κ.Ο. ‘’Αίτημα’’, συνδιοργανώνουν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, στο οποίο θα πάρουν μέρος τα παιδιά των προσφύγων, με τους αστέρες του ελληνικού μπάσκετ, υπό το βλέμμα του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή.

Τον Π.Σ.Α.Κ. θα εκπροσωπήσουν οι Βασίλης Ξανθόπουλος, Νίκος Μπάρλος, Νίκος Λιακόπουλος, Ευθύμης Τσακαλέρης, Παναγιώτης Καυκής, Δημήτρης Βεργίνης, Νίκος Βούλγαρης, Δήμος Αβραμίδης, Λεωνίδας Κασελάκης, Μιχάλης Πολυτάρχου, Ζήσης Σαρικόπουλος και όλοι αθλητές του Γ.Σ. Λαυρίου.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη, ενώ οι φορείς του μπάσκετ, θα μοιράσουν δώρα και χαρά, στα παιδιά των προσφύγων.

Σας περιμένουμε όλους…