ball-periergiΤα σχέδια έγιναν, οι μεταγραφές ολοκληρώθηκαν και ήρθε η στιγμή για να δούμε τα αποτελέσματα. Ποιοι θα χαμογελάσουν βλέποντας τις σκέψεις τους και τις επιθυμίες τους για διάκριση να γίνονται πραγματικότητα και ποιοι θα χρειαστεί να προχωρήσουν σε… διορθωτικές κινήσεις; Όλα αυτά τα ερωτήματα θα βρούνε απαντήσεις πολύ σύντομα αφού σήμερα ανοίγει η αυλαία των «ονείρων» που όλοι ευελπιστούν να μην εξελιχθούν σε… εφιάλτη.

Ώρα λοιπόν να αρχίσει το ματς!

 

Η Ευκαρπία μια από τις ομάδες που πρωταγωνίστησαν στο προηγούμενο πρωτάθλημα θα προσπαθήσει να έχει και φέτος μια αξιόλογη παρουσία στη κατηγορία ξεκινώντας την χρονιά κόντρα στον Πολύγυρο ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Μαντουλίδη που θα αντιμετωπίσει τον Ορφέα Ν. Σκοπού που επέστρεψε στην κατηγορία μετά από μια μικρή απουσία. Στην Γ΄ Εθνική θα δούμε και πάλι μετά από αρκετά χρόνια και ένα άλλο σερραϊκό σωματείο, τους Ίκαρους Σερρών οι οποίοι θα αγωνιστούν εκτός έδρας και μέσα στον πάντα αξιόμαχο Μακεδονικό.

 

Ο Ζέφυρος έχει δημιουργήσει ένα πολύ δυναμικό σύνολο και φέτος και ευελπιστεί να αρχίσει την χρονιά με ένα διπλό μέσα στο νεοφώτιστο ΠΚ Νεάπολης ενώ την παρθενική του εμφάνιση στη Γ΄ Εθνική θα κάνει σήμερα ο ΚΑΟΣ ο οποίος θα διεκδικήσει τη πρώτη του νίκη μέσα στην έδρα της Ελευθερούπολης ενώ τέλος ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παιχνίδι αναμένεται να γίνει στην Ιωνία με αντιπάλους τον Ιωνικό και τους δυναμικούς και φέτος Τιτάνες Δράμας.

 To πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:

Ευκαρπία – Πολύγυρος (Ευκαρπίας, 18:00)
Μακεδονικός – Ικαροι Σερρών (Μακεδονικού, 18:00)
Μαντουλίδης – Ορφέας Ν. Σκοπού (Μαντουλίδη, 18:00)
Νεάπολη – Ζέφυρος (Νεάοπολης, 18:00)
Ιωνικός Ιωνίας – Τιτάνες Δράμας, (Ιωνίας, 18:00)
Ελευθερούπολη – ΚΑΟΣ (Ελευθερούπολη, 18:00)