“Όλοι μαζί για το μικρό Νικόλα” το σύνθημα για το ματς Καστοριά-Καρδίτσα

Η απόφαση της ΕΟΚ να επαναληφθεί η αναμέτρηση της Καστοριάς με την Καρδίτσα μπορεί να… ξένισε κάποιους, όμως η απόφαση της Καστοριάς αναφορικά με τα έσοδα του ματς, σίγουρα αλλάζουν αρκετά τα δεδομένα. Και αυτό διότι η διοίκηση της Καστοριάς γνωστοποίησε ότι τα έσοδα του αγώνα της Τετάρτης (9/5) θα διατεθούν στο μικρό Νικόλα από το Μαυροχώρι της Καστοριάς, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και θα πρέπει να μεταφερθεί σε εξειδικευμένο κέντρο του εξωτερικού. Το “μότο” που χρησιμοποιεί η Καστοριά “Όλοι μαζί για το μικρό Νικόλα” αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα και το κλειστό “Δημήτρης Διαμαντίδης” θα πρέπει να γεμίσει γι’ αυτόν τον “ιερό” σκοπό…

Η ανακοίνωση της Καστοριάς αναφέρει:

“ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΝΙΚΟΛΑ

Αγαπητές φίλες, φίλοι της ομάδας μας και φίλαθλοι όλου του νομού Καστοριάς, σας περιμένουμε στο Κλειστό Γυμναστήριο «Δημήτρης Διαμαντίδης» αυτήν την Τετάρτη 9 Μαΐου στον επαναληπτικό αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 το απόγευμα, όπου η Καστοριά αντιμετωπίζει την ομάδα της Καρδίτσας, για να στηρίξετε όχι μόνο την ομάδα μας αλλά και τον μικρό Νικόλα από το Μαυροχώρι Καστοριάς.

Τα έσοδα του επαναληπτικού αγώνα Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Α.Σ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ θα διατεθούν για τις ανάγκες του οκτάχρονου Νικόλα, ώστε να μπορέσει να μεταφερθεί σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο του εξωτερικού και να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Παράλληλα θα υπάρχει και κουμπαράς στην είσοδο του γηπέδου για να συνεισφέρει ο καθένας από εμάς ότι θέλει και μπορεί, ώστε να λήξει η περιπέτεια υγείας του Μικρού Νικόλα.

Να είστε όλοι εκεί!”.

.
Διαβάστε ακόμη…