Ύστατη προσπάθεια για την 2η θέση

Την ύστατη προσπάθεια για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης, που οδηγεί σε μπαράζ ανόδου μεταξύ όλων των δευτεραθλητριών και των τεσσάρων ομίλων της Γ’ Εθνικής, κάνει ο Κεραυνός Αιγίου, που την δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Και αυτό, διότι πρέπει να κάνει το απόλυτο μέχρι το φινάλε, δηλαδή το τρία στα τρία, ενώ παράλληλα ο Εσπερος Α.Ο.Π.Α., που είναι δεύτερος τώρα και έχει πλεονέκτημα δύο βαθμών, να κάνει δύο ήττες.

Ολα τα …λεφτά για τους Αιγιώτες είναι το ματς της ερχόμενης Κυριακής στην Πάτρα, όπου θα φιλοξενηθούν από τον Εσπερο Α.Ο.Π.Α. και με νίκη όχι μόνο θα μειώσουν την μεταξύ τους διαφορά στον έναν βαθμό, αλλά σε περίπτωση ισοβαθμίας θα έχουν και το goal average με το μέρος τους, καθώς είχαν επικρατήσει στον α’ γύρο στο Αίγιο. Συνεπώς, αν συμβεί αυτό, τότε, από εκεί πέρα, ο Κεραυνός θα περιμένει ένα «δώρο» από τον Κρόνο Αγ. Δημητρίου ή τον Μίλωνα, που είναι οι επόμενοι αντίπαλοι του Εσπερου Α.Ο.Π.Α. Βέβαια, όλα τα παραπάνω για να πάρουν σάρκα και οστά, θα πρέπει ο Κεραυνός θα πάρει 6 βαθμούς στους τελευταίους τρεις αγώνες.

Τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν πιο απλά για τον Κεραυνό, εάν δεν είχε ηττηθεί πριν από τρεις αγωνιστικές από τον υποβιβασμένο Τήρωνα μέσα στο Αίγιο, ωστόσο πλέον κυνηγά ένα μικρό θαύμα.

ΕΚΤΟΣ ΜΕ ΕΣΠΕΡΟ Α.Ο.Π.Α.

Στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς, ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Χρυσανθόπουλος δεν θα έχει στην διάθεσή του τον μόνιμα τραυματία Κώστα Μπασδέκη, τον αποχωρήσαντα Βασίλη Λυμπέρη, αλλά και τους αδελφούς Βρυνά, Ηλία και Στέλιο, καθώς αμφότεροι σήμερα παρουσιάζονται στο Ναυτικό, προκειμένου να υπηρετήσουν την στρατιωτική τους θητεία. Ενώ παράλληλα, ο Παύλος Κομματάς δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος μετά από την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε. Το κυριότερο πρόβλημα πάντως είναι με τους αδελφούς Βρυνά, καθώς αποτελούν βασικό και αναπόσπαστο κομμάτι της φετινής πορείας της ομάδας.