“Ήταν ειλημμένη απόφαση και δεν είχαν σχέση οι χορηγοί”…

Η απόφαση για αλλαγή προπονητή ήταν ειλημμένη και δεν είχε καμία σχέση η εξεύρεση των χορηγών”, απαντά μέσω του infobasket.gr ο προεδρεύων της διοικούσας επιτροπής της ΚΑΕ ΑΕΚ Νίκος Γεωργαντζόγλου, για το θέμα της αντικατάστασης του Κώστα Οικονομάκη απ’ τον Δημήτρη Λιόγα, θέτοντας παράλληλα τέλος και στη φημολογία περί παραίτησης μελών του ΔΣ. “Έως αυτή τη στιγμή που μιλάμε, δεν έχω στα χέρια μου καμία παραίτηση μέλους του ΔΣ. Εάν αυτό το πράξουν στην πορεία, δεν μπορώ να το γνωρίζω”…

Ο Νίκος Γεωργαντζόγλου, πάντως, δεν έκρυψε τη δυσφορία του για την προσπάθεια κάποιων να… μπλέξουν τα πράγματα. “Η μία χορηγία, της “Bios Balance” έχει έρθει με προσωπικές ενέργειες του κ. Γριμμάνη κι η άλλη, της ναυτιλικακής εταιρείας “Diamonds” με ενέργειες του κ. Αλεξίου, αλλά κανείς απ’ τους χορηγούς δεν έθεσε θέμα προπονητή. Αυτό, η αντικατάσταση δηλαδή του κ. Οικονομάκη, ήταν κάτι που είχαμε αποφασίσει να γίνει, διότι υπήρχαν κάποια θέματα, που δεν μας είχαν αφήσει ικανοποιημένους. Τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι, όσο και εξωαγωνιστικά. Συζήτησα με τον κ. Γριμμάνη κι απλώς εκείνος μου μίλησε για τον Δημήτρη Λιόγα. Μίλησα μαζί του, τα βρήκαμε και προχωρήσαμε τώρα στην αλλαγή προπονητή, διότι στόχος μας είναι όπως έχουμε πει να διατηρήσουμε την ομάδα σε τροχιά διεκδίκησης της ανόδου”.

Όπως μάλιστα αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργαντζόγλου εκτός από την έλευση του νέου προπονητή, έγιναν δύο ακόμη προσθήκες προσώπων στην Ένωση. “Πρόκειται για το νέο γενικό αρχηγό της ομάδας, τον Σταύρο Τσιλιμιγκάκη και τον υπεύθυνο επικοινωνίας με τους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΚ, τον Νίκο Γαϊτανίδη. Πρόκειται για δύο προσθήκες οι οποίες θεωρούμε ότι θα βοηθήσουν πάρα πολύ στην προσπάθεια που κάνουμε”, κατέληξε ο προεδρεύων της διοικούσας επιτροπής.