kadmosΑνανεώσεων συνέχεια για τον Κάδμο με την ομάδα της Θήβας να παρατείνει τη συνεργασίας της με ακόμα τρεις παίκτες. Πιο συγκεκριμένα, στο νεοφώτιστο σύλλογο θα συνεχίσουν οι Παναγιώτης Παπαδάκης, Παναγιώτης Χαρατσής και Σάκης Γκόλιας.
Η ανακοίνωση:
«Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας της ομάδας μας με τέσσερις Θηβαίους παίκτες όπου θα συνεχίσουν να φοράνε την κυανέρυθρη φανέλα την νέα σεζόν στα σαλόνια της Γ’ εθνικής! Ο Παναγιώτης Παπαδάκης , ο ένας εκ των τριών αρχηγών της ομάδας μας συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση και θα συνεχίσει να δίνει τις μάχες του μέσα στα παρκέ. Ο έμπειρος φόργουορντ ξεπέρασε σε χρόνο-ρεκόρ τον προπέρσινο σοβαρό τραυματισμό του και την περίοδο που τελείωσε είχε 21 συμμέτοχες. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ΓΣ Κάδμο και ΓΣ Ηρακλή Θήβας!
Ο Παναγιώτης Χαρατσής αγωνίζεται στην θέση πλέι-μέικερ και χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα για το πάθος και την συγκέντρωση που έχει μέσα στο παιχνίδι! Την προηγούμενη χρόνια φόρεσε την φανέλα της ομάδας μας σε 20 αγώνες με 8.1 μέσο όρο πόντων! Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ΓΣ Κάδμο, ΓΣ Ηρακλή και Άρη Θήβας. Άλλος ένας αρχηγός που συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση είναι ο Βαγγέλης Νικόλαου. Πέρυσι αγωνίστηκε σε 19 παιχνίδια αποτελώντας την ήρεμη δύναμη στην περιφέρεια. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ΓΣ Κάδμο, Φιλαθλητικό Ζωγράφου, Τρίτωνα και Τούφα Χαλανδρίου.
Τέλος ο 34χρονος γκαρντ Σάκης Γκόλιας θα επιστρέψει σε γνώριμα μέρη καθώς έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με την φανέλα του Κάδμου στη Γ’ εθνική. Πέρυσι συμμετείχε σε 17 αγώνες προσφέροντας χρήσιμες λύσεις στην περιφέρεια. Έχει αγωνιστεί σε ΓΣ Κάδμο, ΑΕ Λιβαδειάς, Αναγέννηση Μαλεσίνας, Άρη Θήβας και ΓΣ Ηρακλή Θήβας!».