Λαδάκης: «Περιμένω περισσότερη στήριξη από τους Ρεθεμνιώτες»

ladakis-andreasΔεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του ο πρόεδρος της Ακαδημίας ,Ανδρέας Λαδάκης, μετά τη νίκη της ομάδας του επί των «κιτρινόμαυρων». Τρισευτυχισμένος, όχι μόνο γιατί η ομάδα του κατάφερε να πάρει το δεύτερο της θετικό αποτέλεσμα στις εθνικές κατηγορίες σε ένα τοπικό ντέρμπι, άλλα γιατί το Ρεθεμνιώτικο σύνολο που επέλεξε να φτιάξει όπως έδειξε στο δύσκολο ματς της Κυριακής (23/11) μπορεί να ανταποκριθεί και απέναντι σε ομάδες, υψηλότερων προσδοκιών όπως είναι ο Εργοτέλης.

«Εγώ με τη σειρά μου θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια γιατί ήταν μια μεγάλη νίκη απέναντι σε μια ιστορική ομάδα.
Πολλά συγχαρητήρια όχι μόνο στους παίκτες της ακαδημίας και το προπονητικό τιμ αλλά και στις δυο ομάδες για την προσπάθεια και το μπασκετικό θέαμα που προσέφεραν σήμερα (23/11).

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, γιατί μας υποστηρίζει και μας στηρίζει με ότι και αν διαθέτει. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους χορηγούς μας.
Αυτό που περιμένω είναι περισσότερη στήριξη από τους Ρρεθεμνιωτες για την προσπάθεια που κάνουμε, ώστε να αναδείξουμε το τοπικό μπάσκετ της περιοχής μας με οποία μέσα έχουμε. Είμαι πολύ χαρούμενος πολλά συγχαρητήρια σε όλους».