Ντέρμπι υψηλών προσδοκιών στην Ευκαρπία

ball-periergiΟι πέντε συνεχόμενες νίκες έχουν δώσει «φτερά» στην Ευκαρπία και την έχουν οδηγήσει κατευθείαν στην κορυφή στην οποία για να παραμείνει θα χρειαστεί να ξεπεράσει αλώβητη στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής και το εμπόδιο του μαχητικού και ανεβασμένου ΠΚ Νεάπολης ενώ ο Πολύγυρος φιλοδοξεί να πλησιάσει περισσότερο σ’ αυτήν κερδίζοντας εντός έδρας την Ελευθερούπολη.

Ο Μακεδονικός υποδέχεται τον Μαντουλίδη και δεν θέλει σε καμία περίπτωση να υποστεί δεύτερη εντός έδρας ήττα ενώ οι Ίκαροι Σερρών έχουν ήδη συμπληρώσει τρείς και αν δεν τα καταφέρουν απέναντι στον επικίνδυνο ΚΑΟΣ θα είναι η τέταρτη ήττα εντός.

Το άλλο σερραϊκό σωματείο, ο Ορφέας , αντίθετα, τα πάει αρκετά καλύτερα, αν και αυτή τη φορά θα χρειαστεί ίσως να προσπαθήσει λίγο παραπάνω για να τα καταφέρει, αφού ο αντίπαλος του, αυτή τη φορά θα είναι οι Τιτάνες Δράμας, που σε καμία περίπτωση δεν είναι εύκολος.

Τέλος, ο Ζέφυρος έχει ως στόχο την 3η συνεχόμενη νίκη κόντρα στην Αγ. Βαρβάρα που έχει σχετικά ανεβασμένη ψυχολογία λόγω της εκτός έδρας νίκης της κόντρα στον Μαντουλίδη.

 

To πρόγραμμα της 9ης  αγωνιστικής:

Ευκαρπία – Νεάπολη (Ευκαρπίας, 18:00)
Μακεδονικός – Μαντουλίδης (Μακεδονικός, 18:00)
Αγ. Βαρβάρα – Ζέφυρος (Ποταμουδιών, 18:00)
Πολύγυρος- Ελευθερούπολη (Πολύγυρου, 18:00)
Ίκαροι Σερρών – ΚΑΟΣ (ΔΑΚ Σερρών, 18:00)
Ορφέας Ν. Σκοπού – Τιτάνες Δράμας (Ν. Σκοπού, 18:00)