Δυνατά παιχνίδια σε Κω και Βούλα

ball-periergiΜε ένα δυνατό παιχνίδι ξεκινάει το αυριανό πρόγραμμα της 8 αγωνιστικής. Στην Κώ, ο Ιπποκράτης υποδέχεται τον Κάδμο σ΄ένα παιχνίδι που αναμένεται ιδιαίτερα αμφίρροπο. Οι γηπεδούχοι δεν θέλουν να χάσουν άλλο έδαφος, γι΄αυτό και χρειάζονται τη νίκη για να παραμείνουν στα υψηλά της βαθμολογίας. Η ομάδα της Θήβας από την άλλη, έπειτα από την εντός έδρας ήττα της περασμένης αγωνιστικής, θέλει το «διπλό» για βρεθεί ακόμα ψηλότερα.

Να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα θέλει ο Πρωτέας απέναντι στον μαχητικό Πανναξιακό. Οι γηπεδούχοι καλούνται να ξεπεράσουν έναν δυνατό εμπόδιο και να παραμείνουν πρώτοι, ενώ η ομάδα της Νάξου, η οποία θα αγωνιστεί χωρίς το  Θοδωρή Καζακίδη, θα παλέψει για ένα δυνατό «διπλό» που θα τη φέρει σε καλύτερη θέση.

Δύο ομάδες με ανεβασμένη ψυχολογία έρχονται αντιμέτωπες.  Ο Εσπερος, ο οποίος έκανε… σεφτέ την περασμένη αγωνιστική, θα κυνηγήσει τη δεύτερη σερί νίκη του, ενώ ο Τρίτων καλείται να περάσει από τη Λαμία αλώβητος για να διατηρηθεί στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας.

Αμφίρροπη αναμένεται η αναμέτρηση στη Νίκαια, όπου ο Αρης θα κοντραριστεί με τον Αρη! Οι γηπεδούχοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να πάρουν ακόμα μια νίκη, ενώ η ομάδα της Πετρούπολης θέλει ένα «διπλό», το οποίο θα της δώσουν δύο πολύτιμους βαθμούς.  

Η Αγία Παρασκευή θα αντιμετωπίσει τον Ηρόδοτο σ΄ένα παιχνίδι στο οποίο είναι και το φαβορί. Η ΚΑΠ θέλει να σημειώσει την Τρίτη σερί νίκη της, ενώ οι κρητικοί θα προσπαθήσουν να φανούν ανταγωνιστικοί στοχεύοντας στην έκπληξη.

Την πέμτπη του νίκη θέλει να πετύχει το Μαρούσι απέναντι στον Κύδωνα με τους χανιώτες να επιδιώκουν να κάνουν τη διαφορά, ενώ αμφίρροπη αναμένεται η αναμέτρηση στα Ιλίσια, όπου ο Ηλυσιακός και Σπόρτιγκ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους με στόχο τους δύο βαθμούς.

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής:

Εσπερος Λαμίας – Τρίτων (Χαλκιοπούλειο, 17:00)
Αγία Παρασκευή – Ηρόδοτος (Κοντόπευκο, 17:15)
Ιπποκράτης – Κάδμος (Κω, 16:00)
Aρης Νικαίας- Αρης Πετρούπολης (ΔΑΚ Νίκαιας, 19:00)
Πρωτέας Βούλας – Πανναξιακός (Βούλας, 13:00)
Ηλυσιακός – Σπόρτιγκ (Ιλισίων, 17:00)
Μαρούσι – Κύδων (Αμαρουσίου, 17:00)