Παρουσιάστηκε ο Ερμής Αγιάς

ermis agiasΤην παρουσίαση του πραγματοποίησε  χθες, ο Ερμής  Αγιάς. Με μεράκι, δουλειά και πολλές θυσίες οι άνθρωποι του Ερμή δείχνουν ικανοί να «στεριώσουν» στον εθνικό χώρο του ελληνικού μπάσκετ και να μην αποτελέσουν απλά και μόνο μία… αναλαμπή. Μάλιστα δεν δίστασαν να το πουν κιόλας, ότι δεν θέλουν να διαγράψουν μία εντυπωσιακή πορεία και στη συνέχεια να σβήσουν ωσάν διάττοντας αστέρας. Την προσπάθειά τους αυτή παρουσίασαν π σε ξενοδοχείο της Λάρισας, μαζί με το φετινό έμψυχο δυναμικό, το τεχνικό επιτελείο και φυσικά τους χορηγούς, τις εταιρίες που στηρίζουν αυτή τη μεγάλη προσπάθεια.

Θοδωρής Ριζούλης:

«Όταν ανέλαβα εγώ την προεδρία η ομάδα αγωνίζονταν στην κατηγορία Α2 ΕΣΚΑΘ, χωρίς τμήματα υποδομής, στην ουσία δηλαδή βρίσκονταν υπό διάλυση. Κάναμε προσπάθεια να συντάξουμε και να φέρουμε τον σύλλογο σε μία ισορροπία ξοδεύοντας χρόνο, κόπο, χρήμα. Πιστεύω πως έχουμε κάνει καλή δουλειά όλα αυτά τα χρόνια και αν συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο θα πάμε ακόμα καλύτερα».

Γρηγόρης Γιασάρης:

«Στόχος όταν ήρθα στην Αγιά πριν ακριβώς δύο χρόνια ήταν να κάνουμε σταθερά βήματα προόδου κάθε χρονιά. Σίγουρα έχει γίνει τεράστια προσπάθεια σε πολλούς τομείς, όμως με την στήριξη του δήμου, των φιλάθλων, των χορηγών αλλά κυρίως με την μεγάλη προσπάθεια των παικτών θα μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε έναν-έναν τους στόχους μας βραχυπρόθεσμα».

Πηγή: sportlarissa.gr