Τέλος ο Καραγιάννης, “φωνάζει” ο Παπάγος

Papagou_logoΧώρισαν πλην καν συμπληρωθεί μήνας οι δρόμοι του Νίκου Καραγιάννη και του Παπάγου, ο οποίος εξέφρασε παράλληλα και τη δυσφορία του για τη διαιτησία της περασμένης Κυριακής, στην αναμέτρηση με το Ηράκλειο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Α.Σ. Παπάγου διαμαρτύρεται έντονα για τη διαιτησία του κ. Α. Αναστόπουλου στον εντός έδρας αγώνα της προηγούμενης Κυριακής (29/11) με αντίπαλο το Ηράκλειο στο οποίο σημειωτέον η ομάδα μας επικράτησε με 16 πόντους διαφορά.

Μπορεί ο συγκεκριμένος διαιτητής να θεωρείται «έμπειρος και υψηλού επιπέδου» ωστόσο ήταν ανεπαρκέστατος στο ματς της περασμένης Κυριακής, προφανώς επηρεασμένος από το γεγονός ότι σφύριζε σε ματς Β’ Εθνικής και όχι Α1 όπως είχε συμβεί λίγες μέρες πριν.

Περισσότερο από όλα εξόργισε τον κόσμο με το αυταρχικό ύφος του και τις αλλοπρόσαλλές αποφάσεις του, την ίδια στιγμή που αρνούνταν να εφαρμόσει βασικούς κανονισμούς που του επεσήμανε επανειλημμένα και ο κομισάριος του αγώνα.

Ο σύλλογος μας από την αρχή της σεζόν αντιμετωπίζει κακές διαιτησίες αλλά είναι η πρώτη φορά που διαμαρτύρεται δημόσια και το κάνει μετά από νίκη.

Ελπίζουμε σε αντικειμενικότερες διαιτησίες ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Το Δ.Σ του Α.Σ Παπάγου».