Ανακοίνωσε Τσώνη, ευχαρίστησε Νάνο

spartiatikos-logoΓια την προσφορά του στην ομάδα ευχαρίστησε ο Σπαρτιατικός τον Γιάννη Νάνο ενώ παράλληλα, ενημέρωσε πως νέος προπονητής αναλαμβάνει η μέχρι μέχρι πρότινος βοηθός, Αργύρης Τσώνης. 

H ανακοίνωση:

«Ο Σύλλογος του ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΥ Γ.Σ. επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά τον προπονητή κ. ΙΩΑΝΝΗ ΝΑΝΟ για την σημαντική προσφορά του στην ομάδα μας.

Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας, ο κ. Νάνος, εργάστηκε σκληρά και προσέφερε τις γνώσεις και το χρόνο του για τη δημιουργία μιας αξιόπιστης και ισχυρής ομάδας που να μπορεί να σταθεί με αξιοπρέπεια στον αγωνιστικό χώρο στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

Δυστυχώς οι υπάρχουσες συγκυρίες δεν επέτρεψαν τη συνέχιση της συνεργασίας μας. Αυτό όμως δεν ακυρώνει ούτε μειώνει την εκτίμηση μας προς το πρόσωπο του κ. Νάνου τόσο σαν εξαιρετικό προπονητή αλλά και σαν υπέροχο άνθρωπο.

Τέλος, ο Σύλλογος μας ευχαριστεί θερμά και εύχεται στον κ. Νάνο καλή συνέχεια σε κάθε τομέα, προσωπικής και επαγγελματικής ενασχόλησης.

Νέος προπονητής της ομάδας θα είναι ο κ. Τσώνης, πρώην βοηθός του κ. Νάνου και παλαίμαχος αθλητής του συλλόγου, που πέρσι, μαζί με του αθλητές της ομάδας μας, οδήγησε το σύλλογο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ».