argos-polygyrosΔεν άφησε αναπάντητα τα λεγόμενα της Ευκαρπίας, το Αργος Ορεστικό καθώς με ανακοίνωσή του αναφέρει ότι η φάση για την οποία μιλάει ο αντίπαλος εξελίσσεται κανονικά, με τους διαιτητές να μην επηρεάζονται από το συγκεκριμένο λάθος, και δίνει το δικό της βίντεο.

Η ανακοίνωση:

«Σύμφωνα με τον κανονισμό, το σφύριγμα που ακούστηκε, δεν διακόπτει τον αγώνα, και από την στιγμή που κανένας από τους δύο διαιτητές δεν σφύριξε, ο αγώνας συνεχίζεται κανονικά. Ο παίκτης της Ευκαρπίας, με το νούμερο 7, συνέχισε κανονικά την προσπάθειά του αφού επιχείρησε σουτ. Ο παίκτης της ομάδας μας πήρε το ριμπάουντ και έπειτα διακόπηκε το παιχνίδι από τους διαιτητές, προκειμένου να μην μπει καμία ομάδα σε μειονεκτική θέση.

Αν έμπαινε το καλάθι ή αν υπήρχε φάουλ ( που δεν υπήρχε σε καμία περίπτωση ), θα μετρούσαν όλα κανονικά. Οπότε αυτά που λέγονται από την πλευρά της Ευκαρπίας, ότι είχαν την κατοχή της μπάλας και την άφησαν μόλις ακούστηκε το σφύριγμα της γραμματείας, είναι ψευδή, αφού σούταραν στο καλάθι για να σκοράρουν. Παρόλα αυτά το σκόρ έληξε ισόπαλο, οδηγήθηκε στην παράταση και κέρδισε ο πιο ικανός χωρίς να γίνει καμία κλοπή!».