Χαρτοματδίσης: «Δεν ασχολούμαι με σκουλήκια»

penteli 2015Η Πεντέλη, γνώρισε την ήττα από τον Μανδρακό με τον πρόεδρο Νίκο Χαρτοματσίδη, να εκφράζει μέσω ανακοίνωσης, τα παράπονά του για τη διαιτησία των Φασόλη και Αργυρούδη, χαρακτηρίζοντάς την μεροληπτική, ενώ παράλληλα τόνισε πως δεν πρόκειται να ασχοληθεί με «σκουλήκια».

Αναλυτικά:

«Είμαι 23 χρόνια παράγοντας έχω κάνει τέσσερεις ανόδους με την ομάδα μου (ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ ΑΟ –ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ σήμερα) από τη Δ΄ΕΣΚΑ έως τη  Γ’ ΕΘΝΙΚΗ και ακόμη δεν έχω καταλάβει ποια είναι  τα κέντρα που επηρεάζουν καθοριστικά τα αποτελέσματα των αγώνων μπάσκετ. Σε όσους βιαστούν να με χαρακτηρίσουν μειωμένης αντίληψης κάνουν λάθος. Απλά είμαι αξιοπρεπής και δεν ασχολούμαι με σκουλήκια. Πάντα θα προσπαθώ για ένα καλά οργανωμένο Σύλλογο με ομάδες που θα διεκδικούν πάντα τη νίκη μέσα στο γήπεδο και όχι στο παρασκήνιο. Σε όσους το κάνουν αυτό και το ευχαριστιούνται παριστάνοντας τους μεγάλό παράγοντες, εκφράζω την συμπάθεια μου με τη βεβαιότητα ότι θα το βρουν μπροστά τους. Ας κάνουν μια ανάδρομη για να διαπιστώσουν πόσοι διάττοντες αστέρες έσβησαν τα τελευταία χρόνια από τον μπασκετικο χάρτη. Στα σκουλήκια, που επιβιώνουν από τον κόπο των ανθρώπων που με αγάπη υπηρετούν το άθλημα, εκφράζω την οργή μου και την αηδία μου για την πρακτική τους και δηλώνω ότι θα τους αποδοκιμάζω μέσα και έξω από τα γήπεδα.

Η δήλωση μου αυτή γίνεται μετά από ακόμη μια μεροληπτική διαιτησία που καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα της ομάδας μου με τον ΜΑΝΔΡΑΪΚΟ 78-76. Διαιτητές: Φασόλης και Αργυρούδης που έκαναν ότι έπρεπε για να κλέψουν την νίκη από την ομάδα μας. Σημειωτέων τις υπηρεσίες του Φασόλη τις απολαμβάνουμε για δεύτερη φορά στο φετινό πρωτάθλημα.  

Νίκος Χαρτοματσίδης   

πρόεδρος  ΔΣ της  ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ».