Επίσκεψη του Φάρου στο γυμναστήριο Biofit!

farosΤο γυμναστήριο Biofit το οποίο βρίσκεται στο Κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων (ΟΑΚΑ) επισκέφτηκε ο Φάρος Κερατσινίου, πριν από λίγες μέρες κατά εν όψει της προετοιμασίας εν όψει του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ανακοίνωση:

«Σύσσωμη η ομάδα μας επισκέφτηκε το γυμναστήριο Biofit το οποίο βρίσκεται στο Κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων (ΟΑΚΑ) πριν λίγες μέρες κατά τη διάρκεια των προπονήσεών της ενόψει του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας.Με τον τρόπο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους ανθρώπους του γυμναστηρίου καθώς πέραν των ατομικών προπονήσεων των παικτών μας, κατά καιρούς, φιλοξένησαν το Φάρο μας και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του στην αρχή της σεζόν.

Το Biofit είναι ένας χώρος ο οποίος είναι άκρως εξοπλισμένος ώστε να εξυπηρετεί κάθε αθλητή και αθλούμενο προκειμένου να αποκτήσει τη φόρμα του ή να διατηρηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σ’αυτή. Ο εξιδεικευμένος χώρος συνοδευόμενος με τους ειδικούς γυμναστές αποτελεί έναν από τους πιο οργανωμένους χώρους αυτή τη στιγμή στην Αθήνα».