Προπόνηση και «βιντεοθεραπεία» για τον ΓΣΛ

mpouliakisΠίσω τους έχουν αφήσει το ματς με την ΑΕΛ και την ήττα οι του Γυμναστικού, ενώ πλέον επικεντρώνονται στο επόμενο δύσκολο εμπόδιο που καλούνται να ξεπεράσουν με αντίπαλο τους Μαχητές Δόξας Πεύκων σε ένα ματς εκτός έδρας.

Η πρώτη προπόνηση έγινε σήμερα στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το επόμενο παιχνίδι, ενώ υπήρξε και «βιντεοθεραπεία», καθώς οι παίκτες παρακολούθησαν σε dvd το ματς με την ΑΕΛ, όπου το τεχνικό τιμ επισήμανε στους αθλητές τα λάθη τα οποία έγιναν και ο Θανάσης Μπουλιάκης με τον βοηθό του Δημήτρη Σταυρόπουλο ανέλυσαν τον αγώνα με σκοπό να διορθωθούν οι αδυναμίες που εντοπίστηκαν.

«Πρέπει να γίνουμε πιο επιθετικοί στην άμυνα και να έχουμε μεγαλύτερη υπομονή στην επίθεση» σημειώνει ο Δημήτρης Σταυρόπουλος για να συνεχίσει: «Πρέπει να ξεπεράσουμε την ήττα από την ΑΕΛ, να πατήσουμε στα πόδια μας γιατί έχουμε δύσκολη συνέχεια. Το επόμενο ματς είναι κομβικό για εμάς και πρέπει να πάμε εκεί για να κερδίσουμε. Κοιτάμε μπροστά και δουλεύουμε σκληρά για να διορθώσουμε τα λάθη μας προκειμένου να βελτιώσουμε την αγωνιστική μας εικόνα, διότι η ομάδα μας έχει δυνατότητες».

Ο Ραφαήλ Τσουράκης δεν προπονήθηκε λόγω του προβλήματος στην μέση που εξακολουθεί να τον ταλαιπωρεί, ενώ σιγά σιγά μπαίνει ξανά σε πρόγραμμα προπονήσεων ο Σίλλας Τσούμας που είχε υποστεί εξάρθρωση ώμου και τον κράτησε αρκετό διάστημα εκτός.