Βλάχος: «Δεν υπάρχει αγώνας που δεν είναι ντέρμπι»

vlaxos_ethnikosΆλλο ένα ματς με υψηλό συντελεστή δυσκολίας έχει μπροστά του ο Εθνικός. Η ΑΕΛ είναι μια ομάδα, η οποία βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας κι αυτό δεν είναι τυχαίο, όπως επισήμανε ο κόουτς της ομάδας, Βαγγέλης Βλάχος.

“Η Λάρισα έχει κάνει πολύ καλή πορεία ως τώρα, ενώ προέρχεται και από ήττα, άρα είναι δεδομένο ότι θα θέλει να την υπερκαλύψει με μια εκτός έδρας νίκη. Εμείς μένουμε πιστοί στα αρχικά μας πλάνα, συνεχίζουμε να δουλεύουμε στις προπονήσεις, καθώς έχουμε πολλά νέα παιδιά, που αποκτούν εμπειρίες μέσα από τους αγώνες” τόνισε ο κ. Βλάχος και συμπλήρωσε:

“Δεν υπάρχει αγώνας που δεν είναι ντέρμπι. Παίζουμε στο γήπεδό μας, μπροστά στον κόσμο μας, από τον οποίο αναμένουμε να δώσει ηχηρό παρόν, και δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο πέρα από τη νίκη. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, όπως κάνουμε σε κάθε εμφάνισή μας”.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Παπαπέτρου είπε: “Από την αρχή του πρωταθλήματος δείχνουμε καλό πρόσωπο, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα, γιατί ακόμα δεν έχουμε κερδίσει κάτι. Θέλουμε να διαφυλάξουμε την έδρα μας, θέλουμε τους φιλάθλους στο πλευρό μας, γιατί μας δίνουν ώθηση, γιατί μαζί τους θέλουμε να πανηγυρίζουμε τις νίκες, την αγκαλιά τους χρειαζόμαστε στις δύσκολες στιγμές.

Από την πλευρά μας, το μόνο που υποσχόμαστε, είναι πως θα συνεχίσουμε να κυνηγάμε κάθε μπάλα, κάθε ριμπάουντ, να παλεύουμε για κάθε κατοχή”.

Η διοίκηση της ομάδας ανακοινώνει την παράταση διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της περιόδου 2016-2017, μέχρι την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου.
Η γενική είσοδος για τους αγώνες είναι 10 ευρώ, τα παιδιά δωρεάν, καθώς επίσης και οι άνεργοι με κάρτα ανεργίας.