Καρακωνσταντάκης: «Θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας»

Ο Εθνικός επιστρέφει στον Πειραιά, καθώς αύριο (31/3, 17.00) θα αντιμετωπίσει εντός έδρας το Μαρούσι. Ο Κυριάκος Καρακωνσταντάκης μίλησε στην επίσημη σελίδα του συλλόγου για την επερχόμενη αναμέτρηση, αφήνοντας πίσω του την ήττα στη Θεσσαλονίκη.

Αρχικά, ο ταλαντούχος αθλητής ανέφερε «Το Μαρούσι είναι μια ομάδα ιδιαίτερα μαχητική. Οι πιθανότητες είναι με το μέρος μας, καθώς αγωνιζόμαστε στην έδρα μας και ευελπιστούμε πως ο κόσμος θα βρεθεί δίπλα μας και θα μας στηρίξει για μια ακόμη φορά. Αν παρουσιάσουμε το αγωνιστικό “πρόσωπο” που δείχνουμε το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Αν θέλουμε να συνεχίσουμε να κοιτάμε προς τις υψηλότερες θέσεις πρέπει να αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι με προσήλωση και σοβαρότητα, αρχής γενομένης από το Μαρούσι».

Ο Κρητικός guard αναφέρθηκε, επίσης, στην… προϊστορία του αγώνα: «Στον πρώτο γύρο είχαμε ηττηθεί στις λεπτομέρειες εκτός έδρας. Το ουσιαστικότερο πρόβλημα, ωστόσο, ήταν ότι δεν ήμασταν ο εαυτό μας και το πληρώσαμε. Αυτά, όμως, ανήκουν στο παρελθόν. Πιστεύω ότι το Σάββατο θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και θα παίξουμε, πάνω απ’ όλα, ένα όμορφο παιχνίδι».