Οικονόμου: «Θα προετοιμαστούμε όσο γίνεται καλύτερα»

Ο Απόλλωνας έχει εξασφαλίσει την τέταρτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ενώ το Σάββατο (12/5) οι πατρινοί την τελευταία αγωνιστική της σεζόν, αντιμετωπίζουν σ΄ενα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, τον Εθνικό.

Ο Νίκος Οικονόμου όμως κοιτάζει ήδη τις μελλοντικές αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, αναφέροντας στο επίσημο σάιτ του συλλόγου. «Έχουμε δρόμο μπροστά μας…Έχουμε λίγες ημέρες μπροστά μας για το παιχνίδι με τον Ηρακλή (σ.σ. αντίπαλο του Απόλλωνα στα playoffs). Θα προετοιμαστούμε όσο γίνεται καλύτερα για να φανούμε σωστοί και συγκεντρωμένοι στα play offs». 

Το ενδιαφέρον του είναι στραμμένο στην κατάσταση που θα βρίσκονται οι παίκτες του με την έναρξη των αγώνων που δίνουν ένα εισιτήριο για την Α1.

«Περιμένω να είμαστε υγιείς, και φυσικά να είμαστε όλοι παρόντες στα play offs» δήλωσε ο Ν. Οικονόμου. Και πρόσθεσε: «Πρέπει να εκμεταλλευτούμε κάθε ευκαιρία που θα μας δοθεί. Είναι απαραίτητο να είμαστε συγκεντρωμένοι, να κάνουμε focus σε αυτά τα παιχνίδια. Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό, αυτό έχω πει και στα παιδιά, να μπορέσουμε να διαχειριστούμε αυτή την κατάσταση, με ένα θεωρητικό πλεονέκτημα όπως είναι το 2-0, το οποίο ανά πάσα στιγμή μπορεί να ανατραπεί. Εδώ έχουμε δει πολλές ανατροπές σε τέτοιες αναμετρήσεις».