Δεσποτάκης: «Θα πολεμήσουμε πάρα πολύ σκληρά»

Για την παραμονή του θα παλέψει μέσω της διαδικασίας των play out ο Αρκαδικός απέναντι στο Ψυχικό. Ο Μάριος Δεσποτάκης μίλησε εν όψει της αναμέτρησης, αναφέροντας.

 ”Το σίγουρο είναι πως σε αυτή την σειρά θα ”πολεμήσουμε” πάρα πολύ σκληρά. Όλοι μας είμαστε αποφασισμένοι για να δώσουμε τα πάντα έτσι ώστε ο Αρκαδικός να μπορέσει να παραμείνει στην κατηγορία. Είναι ιδιαίτερα αυτά τα παιχνίδια και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να πετύχουμε τον στόχο μας”.

Για το τι χρειάζεται να έχει μια ομάδα σε αυτά τα παιχνίδια για να μπορέσει να πετύχει δύο νίκες και να φθάσει στην παραμονή: Το Ψυχικό είναι μία ομάδα που ξεκίνησε την σεζόν με πολύ υψηλούς στόχους όμως έχει βρεθεί στην διαδικασία των play out. Σε αυτά τα παιχνίδια που ακολουθούν είναι δεδομένο πως η τακτική και η στρατηγική που θα ακολουθηθεί θα παίξει τον ρόλο της. Θεωρώ όμως ότι τέτοιου είδους αναμετρήσεις και με τέτοιο διακύβευμα μπαίνουν στην εξίσωση και η θέληση και το ποιος το θέλει περισσότερο. Βλέποντας καθημερινά τα παιδιά στην προπόνηση έχω διακρίνει το πόσο πολύ θέλουμε αυτά τα παιχνίδια και είμαι αισιόδοξος για την σειρά που έρχεται”