«Οσα αναφέρουν είναι ψεύδη και εφευρήματα νοσηρής φαντασίας!!»

Την δική του απάντηση μέσω ανακοίνωσης, έδωσε ο Ερμής Αγιάς στα όσα ανέφερε η Καβάλα και ειδικότερα για τον Νέστορα Κόμματο.

 

Αναλυτικά:

«Με μεγάλη έκπληξη και αγανάκτηση διαβάσαμε την επιστολή της Καβάλας προς την ΚΕΔ που αφορά την εξαίρεση από τα παιχνίδια της του διαιτητή Τζιοπανου. Αφορμή ήταν το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου όπου η ομάδα μας νίκησε με σκορ 79-77. Δεν θα μπούμε στην διαδικασία να σχολιάσουμε τα όσα αναφέρει για τον εν λόγω διαιτητή και τις σχέσεις που έχουν μεταξύ τους.

Άλλωστε δεν το κάναμε και στην ανακοίνωση που έβγαλε η ομάδα της Καβάλας μετά το παιχνίδι. Δεν μπορούμε όμως να αφήσουμε αναπάντητα τα όσα υποτιμητικά και αναληθή αναφέρει η Καβάλα για τον αθλητή μας Νέστορα Κόμματο! Ενώ στην ανακοίνωση τους μετά το παιχνίδι ευχαριστούσαν την ομάδα μας για την άψογη φιλοξενία και δεν είχαν κανένα πρόβλημα με μας, στην επιστολή τους μετά από τέσσερις μέρες ανακάλυψαν ότι ο Κόμματος έπαιζε εντελώς αντιαθλητικά και ότι χτύπησε αθλητή τους! Δεν ξέρουμε γιατί έγινε αυτή η κωλοτούμπα και που αποσκοπεί αλλά δηλώνουμε ότι όλα όσα αναφέρουν στην επιστολή τους οι παράγοντες της Καβάλας είναι ψεύδη και εφευρήματα νοσηρής φαντασίας!!

Ο αθλητής μας είναι κόσμημα για το ελληνικό μπάσκετ και είμαστε περήφανοι που βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας μας εδώ και πέντε χρόνια. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι έπαιξε σε αθλητικά όρια και σε κανένα σημείο του δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα ! Δεν δεχόμαστε αυτό που κερδίσαμε δίκαια στον αγωνιστικό χώρο να μας το αμφισβητούν με συκοφαντίες !!Μάλιστα υπάρχει και το βίντεο του αγώνα στην διάθεση του κάθε ενδιαφερόμενου !!

Λυπούμαστε πολύ για την συμπεριφορά των ανθρώπων της Καβάλας και πιστεύουμε ότι τέτοιες ενέργειες δεν βοηθάν να αναπτυχθούν καλές σχέσεις μεταξύ των σωματείων! Περιμένουμε το ελάχιστο να ζητήσουν συγνώμη από τον αθλητή μας και να καταλάβουν το λάθος τους !!

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΑΓΙΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΡΙΖΟΥΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ».