Οργή ΕΦΑΟΖ για τις συνθήκες στη Θήβα

Την ήττα στην Θήβα γνώρισε χθες (13/1) ο ΕΦΑΟΖ έχοντας όμως πολλά παράπονα από τις συνθήκες που βρήκε εκεί, αλλά και για το πως ο κομισάριος και ο πρώτος διαιτητής δεν έκαναν καμία παρέμβαση ώστε να προφυλάξουν το κύρος του παιχνιδιού.

Η ανακοίνωση:

«Λυπούμαστε πάρα πολύ που αναγκαζόμαστε να απασχολήσουμε το φίλαθλο κοινό όχι για αγωνιστικούς λογούς ως συνήθως, αλλά για τις συνθήκες που αντιμετωπίσαμε στον χτεσινό αγώνα με τον Άρη Θήβας.

Καταλαβαίνουμε ότι ομάδες σαν αυτές περιμένουν όλο τον χρόνο να αντιμετωπίσουν την ομάδα που έκανε γνωστή την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο και στελεχώνει την μίση Εθνική ομάδα.

Καταλαβαίνουμε ότι η διοίκηση και κάποιοι “αγνοί φίλαθλοι” έχουν συνηθίσει να βρίζουν να προπηλακίζουν και να χρησιμοποιούν ρατσιστικό υβρεολόγιο για να πάρουν τα εύσημα μετά στην ταβέρνα….

Αυτό που δεν καταλαβαίνουμε είναι πως ο κομισάριος και ο Α’ διαιτητής δεν έκαναν καμία παρέμβαση να προφυλάξουν το κύρος του παιχνιδιού. Δεν θα μιλήσουμε για τα “σκάνδαλα” πριν και κατά την διάρκεια του παιχνιδιού,με αυτά ας ασχοληθεί η ΚΕΔ που γνωρίζει ιστορία καθώς και πρόσωπα και πράγματα….»