4ο fashion show ΑΜΕΑ στο Βόλο, με το infobasket.gr χορηγό επικοινωνίας…

Ανήμερα της… γιορτής των απανταχού παρμυθάδων, την 1η του Απρίλη, μία παρέα ανθρώπων θα δει το δικό της παραμύθι να παίρνει σάρκα και οστά. Στο 4ο Fashion Show ΑΜΕΑ. Στο μοναδικό event που θα φιλοξενηθεί στο Βόλο… Εκεί όπου διακεκριμένοι Παραολυμπιονίκες, μοντέλα με τίτλους πανελληνίων καλλιστείων, αλλά και με πολλές ακόμη εκπλήξεις από πλευράς των δοργανωτών, θα δείξουν ότι “Δεν υπάρχουν άνθρωποι με ειδικές ανάγκες, μόνο άνθρωποι”.

Μια εκδήλωση που αποτελεί έμπνευση της… σύγχρονης Αταλάντης, της π. Μις Ελλάς Σύλβιας Αντώναρου. Που εμπνεύστηκε και μεταλαμπάδευσε αυτή την ιδέα ενός μοναδικού fashion show, στο οποίο θα συμμετέχουν ισότιμα “καθιστοί και όρθιοι”, όπως τονίζει συνεχώς δίχως να ξεχωρίζει τις δύο αυτές κατηγορίες. Λογικό άλλωστε, καθώς έτσι πρέπει να γίνεται…

Το Συνεδριακό Κέντρο του Βόλου ανοίγει τις πόρτες του για να υποδεχθεί την εκδήλωση σταθμό, στην οποία συνδιοργανωτές είναι η ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ «Παγκόσμια Αγκαλιά» του Βόλου που ίδρυσε η Ευγενία Φραγκούλη (το όνομά της δεν είναι άγνωστο σε όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό και δη το μπάσκετ στη Μαγνησία, καθώς είναι παράγοντας επί σειρά ετών, έχοντας πολύτιμη συνεισφορά στην ανάπτυξη του αθλήματος στην περιοχή), η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Δήμος Βόλου, ενώ το infobasket.gr είναι εκ των χορηγών επικοινωνίας.

Οι αθλητές που θα πάρουν μέρος είναι οι: Γιάννης Κωστάκης με 10 ρεκόρ , Δήμητρα Πασχάλη ολυμπιονίκης χρυσή στο τάε κβοντο και εκπρόσωπος πολεμικών τεχνών ανά τον κόσμο, Αλεξάνδρα Σταματοπούλου, γοργόνα της πισίνας χρυσή στο Δουβλίνο 2018, ο πρόσφατα χρυσός ξιφομάχος Βασίλης Ντούνης, η Γεωργία Κάλτση κάνει σκι και καταδύσεις και μαραθωνονδρόμος με το αμαξίδιό της, ο Χρήστος Μελέτης, αθλητής της κολύμβησης, νεότερος ηλικιακά, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης που χορεύει και κάνει και πολλά άλλα. Επίσης θα είναι ο Παναγιώτης Κοντογιάννης  αθλητής του μπάσκετ αμαξιδίου στην Εθνική Ελλάδος.

Συνολικά στην επίδειξη θα συμμετέχουν 30 μοντέλα ενώ θα στηρίξουν την εκδήλωση δεκάδες εθελοντές από Αθήνα αλλά και Βόλο.

Γκεστ σταρ της εκδήλωσης θα είναι ο μετρ της υψηλής ραπτικής Μάικ Νικολάτο που θα παρουσίασει μοναδικές δημιουργίες του…