Η Χαλκίδα, ο «σφυγμός» και οι φήμες συγχώνευσης

Τροφή στις φήμες περί συγχώνευσης με αθηναϊκή ομάδα που αγωνίζεται φέτος στην Α1 έδωσε η σημερινή ανακοίνωση της Χαλκίδας! Η ομάδα της Εύβοιας υποβιβάστηκε στη Γ’ Εθνική ύστερα από μία χρονιά γεμάτη από (οικονομικά πρωτίστως) προβλήματα, ωστόσο δεν το βάζει κάτω. Αυτό δείχνει τουλάχιστον η κάτωθι ανακοίνωση…

«Η Ομάδα της ΧΑΛΚΙΔΑΣ, μετά απο μια πολύ δύσκολη αγωνιστική χρονιά, στην οποία συνάντησε παρα πολλά προβλήματα, αγωνιστικά και οικονομικά κυρίως, αφού πάλεψε μέχρι και την τελευταία αγωνιστική, τελικά δεν τα κατάφερε, και ηττήθηκε στον ΔΟΥΚΑ, και υποβιβάστηκε στην Γ΄Εθνική κατηγορία.

Αυτό το μήνυμα, δεν είναι όμως το ΚΥΚΝΕΙΟ ΑΣΜΑ, για την ομάδα μπάσκετ της ΧΑΛΚΙΔΑΣ.

Στις επόμενες ημέρες, θα υπάρξουν εξελίξεις, ανακοινώσεις, Δελτία και ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ τύπου, και για την αγωνιστκή χρονιά που πέρασε, με αναφορά σε πολλές λεπτομέρειες, και αιτίες της “πτωσης” με σημεία αναφοράς και πρόσωπα και καταστάσεις, αλλά…

θα υπάρξουν και ανακοινώσεις, για την προσπάθεια που καταβάλουν κάποιοι απο τους διοικούντες της ΧΑΛΚΙΔΑΣ, για να ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ η ομάδα μας στην Γ΄Εθνική αλλα σε πολύ μεγαλύτερη κατηγορία.

Εκτός αυτού η ομάδα μας είναι αυτήν την περίοδο σε πλήρη κινητικότητα, αφού και οι τέσσερις ομάδες των ΥΠΟΔΟΜΩΝ μας, ΠΑΙΔΙΚΟ -ΕΦΗΒΙΚΟ-ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ-ΝΕΑΝΙΔΕΣ, συμμετέχουν όλες στους αγώνες των προκριματικών που διεξάγονται στην ΑΘΗΝΑ, για να κερδίσουν την συμμετοχή τους στην τελική εξάδα των ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ.

Θα επανέλθουμε σύντομα, με νέα γιατί ο “σφυγμός” του μπάσκετ υπάρχει ακόμη στην πόλη μας!!!!».