Μαχαίρωσαν τον Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς!

Δολοφονική επίθεση δέχθηκε ο Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς χθες το βράδυ στο Βελιγράδι. Ο παλαίμαχος άσος του γιουγκοσλαβικού μπάσκετ βρισκόταν το βράδυ της Παρασκευής σε εστιατόριο με φίλους του, όταν ενεπλάκη σε κάποιον καβγά με συνέπεια να δεχθεί αρχικά χτύπημα με μπουκάλι στο κεφάλι και στη συνέχεια μαχαιριές στην κοιλιά και στα χέρια.

Άμεσα οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση με τα ΜΜΕ της Σερβίας ν’ αναφέρουν ότι η κατάστασή του είναι σταθερή και δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του. Κανείς δεν γνωρίζει τις αιτίες που οδήγησαν στην εμπλοκή του στον καβγά, με τις πληροφορίες ν’ αναφέρουν ότι συνήθως στο συγκεκριμένο εστιατόριο – το οποίο ανήκει σ’ έναν πολύ καλό φίλο του Ντανίλοβιτς – υπάρχουν σωματοφύλακες, κάτι που δεν συνέβη χθες! Υπάρχουν, βέβαια κι άλλες πληροφορίες που αναφέρουν ότι δράστης της επίθεσης είναι γνωστός του Ντανίλοβιτς και μάλιστα ενδέχεται να καθόταν μαζί του λίγο πριν ξεκινήσει ο καβγάς…

Η αστυνομία, πάντως ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται για επίθεση που να σχετίζεται με την κόντρα που υπάρχει ανάμεσα στους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα και της Παρτιζάν Βελιγραδίου, με τις ποδοσφαιρικές ομάδες να τίθενται αντιμέτωπες μέσα στην εβδομάδα.

Λίγες ώρες μετά την επίθεση στον Ντανίλοβιτς ο αντιπρόεδρος της Σερβίας Αλεξάντερ Βούιτσιτς βρέθηκε στο νοσοκομείο, προκειμένου να έχει από… πρώτο χέρι εικόνα της κατάστασης του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα.