Έλαμψαν οι πρωταθλητές στη Σύρο

Το φιλανθρωπικό τους πρόσωπο έδειξαν οι πρωταθλητές Ευρώπης στη Σύρο, συμμετέχοντας σε φιλικό παιχνίδι τα έσοδα του οποίου θα ενισχύσουν τους νεφροπαθείς Σύρου και το Γηροκομείο του Αγίου Παντελεήμονα. Με μπροστάρη τον συριανό άσο του Ολυμπιακού Γιώργο Πρίντεζη, οι Παπανικολάου, Μάντζαρης, Κατσίβελης και Μαυροειδής βρέθηκαν στη Σύρο κι έπαιξαν μπάσκετ γι’ αυτόν τον καλό σκοπό.

Ο Γιώργος Πρίντεζης σε συνεργασία με τους Μαρίνο και Μάκη Πρίντεζη, διοργάνωσαν αυτόν το μεγάλο φιλανθρωπικό αγώνα, που θα πρέπει να σημειωθεί ότι τιμήθηκε δεόντως από τον κόσμο του νησιού, που γέμισε ασφυκτικά την Α’ αίθουσα του ΑΚΔΕ Σύρου.

Πριν την έναρξη του αγώνα πραγματοποιήθηκε αγώνας επίδειξης μεταξύ των μικρών του Άρη Σύρου και της Ερμούπολης, ενώ ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης Γιάννης Δεκαβάλλας, βράβευσε με το χρυσό μετάλλιο της πόλης τον Γιώργο Πρίντεζη και παρέδωσε τιμητική πλακέτα στους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό.

Τέλος ο Πρόεδρος του ΟΠΑΣ Γιάννης Κεράνης και η Θύρα 7 Σύρου τίμησαν όλους τους αθλητές για την προσφορά τους στην ομάδα και στον αθλητισμό γενικότερα. Σε έναν αγώνα που το σκορ δεν παίζει καμία μα καμία σημασία, οι πρωταθλητές Ευρώπης, παίκτες του Ολυμπιακού παρατάχθηκαν με τους: Γιώργο Πρίντεζη, Κώστας Παπανικολάου, Δημήτρη Μαυροειδή, Δημήτρη Κατσίβελη και Βαγγέλη Μάντζαρη.

Η μικτή Σύρου έπαιξε με τους: Σιδερή Ρούσσο, Λούη Γαδ, Αντώνη Βαμβακούση, Αντώνη Δεκαβάλα, Βαγγέλη Δρόσο, Μάριο Μαραγκό, Πέτρο Πάπιτση, Άκη Γαδ, Σταύρο Οικονομίδη, Ηλία Μανδηλαρά, Λουκά Φρέρη και Λευτέρη Καραμολέγκο.

Πληροφορίες από sportcyclades.gr