farosΕίναι στιγμές που αναρωτιέται κανείς αν υπάρχουν ακόμα παράγοντες οι οποίοι σκέπτονται μπασκετικά. Παράγοντες που έχουν παραμείνει αγνοί και δεν κοιτάνε το άθλημα μόνο σαν εταιρία, αλλά και σαν μια επένδυση καρδιάς. Ένας από αυτούς είναι ο Βαγγελης Τσάπας, ο οποίος από μεράκι δημιούργησε τον Φάρο Κερατσινίου και χρόνο με το χρόνο ανταμείβεται με όλα εκείνα τα θετικά συναισθήματα που χαρίζει η πορτοκαλί θεά.

Ένα από αυτά τα δώρα το πήρε και στο πρώτο παιχνίδι της ομάδας του στις εθνικές κατηγορίες, μιας και οι δυνατότητες των παικτών του του εξ αρχής έλαμψαν… 107% (Φάρος-ΒΑΟΛ 107-70), αποκτώντας το παρθενικό ροζ φύλλο αγώνα στη Γ’ Εθνική. Ο ισχυρός άνδρας του Φάρου Κερατσινίου μίλησε στο infobasket.gr για το πρώτο άριστο επίσημο τεστ του συλλόγου…

«Για μας ήταν ένα ιδιαίτερο ματς καθώς για πρώτη φορά αγωνιστήκαμε σε Εθνική κατηγορία. Ο κόσμος γέμισε το γήπεδο κι απόλαυσε πολύ όμορφο θέαμα από τα παιδιά μας. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι γιατί θέλαμε να ξεκινήσουμε με το δεξί τη φετινή σεζόν. Το θετικό για μας ήταν ότι παρόλο το άγχος της πρεμιέρας ήμασταν πολύ εύστοχοι στα μακρινά σουτ κι έτσι από το 3ο κιόλας λεπτό ξεφύγαμε με διψήφια διάφορα. Έτσι πολύ γρήγορα ξεκαθάρισε στο παρκέ ποιος θα είναι ο νικητής» τόνισε ο Βαγγέλης Τσάπας.

«Η εξαιρετική εμφάνιση του Καραλή με 43 πόντους και 10/12 τρίποντα ήταν το κερασάκι στην τούρτα για μας. Τώρα το μυαλό μας είναι στο πολύ δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί στην Μυτιλήνη, καθώς εκτός από μια πολύ καλή ομάδα έχουμε να αντιμετωπίσουμε κι ένα δύσκολο ταξίδι. Έχουμε όμως πέντε μέρες να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να διεκδικήσουμε την νίκη».