Ο κόσμος δεν “αγκάλιασε” την πετυχημένη ημερίδα του Αστέρα Λάρισας

asteras larisas_imeridaΗ κίνηση των διοικούντων τον Αστέρα Λάρισας για να πραγματοποιήσουν ημερίδα για τον αθλητισμό και το μπάσκετ ήταν δίχως αμφιβολία πρωτοποριακή. Όμως δεν φάνηκε να “κερδίζει” τον κόσμο της πόλης, καθώς η προσέλευση δεν ήταν η αναμενόμενη. Κι αυτό ήταν το μοναδικό ψεγάδι μιας κατά τ’ άλλα πετυχημένης εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο Λάρισας με διοργανωτή τον Αστέρα και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Λαρισαίων.
Ο κόσμος μπορεί να μην ήταν αρκετός, αλλά όσοι παρέστησαν είχαν την ευκαιρία ν’ ακούσουν με ενδιαφέρον τα ζητήματα που ανέλυσαν οι ομιλητές. Όπως τις «Διαφορές εντός και εκτός παρκέ, στην Ελλάδα και το εξωτερικό», που ανέλυσε ο έμπειρος προπονητής των Τρικάλων Κώστας Φλεβαράκης, αλλά και το «Πως θα ξαναγίνει μεγάλη ομάδα στη Λάρισα», του διευθυντή marketing του Ολυμπιακού Νίκου Λεπενιώτη. Επίσης ο Δημήτρης Κουρέτας, καθηγητής βιοχημίας στο Πανεπιστημίου Θεσσαλίας- αντιπρύτανης μίλησε για την «αθλητική διατροφή», ενώ ο Κώστας Καλαμπάκας, φυσικοθεραπευτής αναφέρθηκε στη «φυσικοθεραπεία: ανάγκη, συνήθεια ή στοιχείο επιτυχίας;».
Στην εκδήλωση – την οποία συντόνισε ο δημοσιογράφος Απόστολης Τριανταφύλλου, παρευρέθησαν μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου κ. Παπαχαραλάμπους, ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΘ κ. Ντούγκος, ο πρόεδρος της ΟΔΚΕ κ. Καφφές, ο αντιδήμαρχος κ. Γαλάτος, ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Γιώργος Νάκας, καθώς και ο αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας της Λάρισας, Κώστας Νεμπεγλέρας, που άκουσαν με ενδιαφέρον τα όσα ανέλυσαν οι ομιλητές.