Σήμερα το πρώτο «πιάτο» με θεσσαλονικιώτικη «μάχη»

ball-periergiΣτην εποχή των…δόσεων σε όλα, πέραν των προβλημάτων, η 8η διεξαχθεί και αυτή σε δόσεις και συγκεκριμένα θα αρχίσει το Σάββατο και θα τελειώσει τη Κυριακή.

Στη πρώτη…δόση, η ΜΕΝΤ υποδέχεται τον Ιωνικό Ιωνίας, αν και όπως συνέβη και στα προηγούμενα παιχνίδια όχι στο δικό της γήπεδο αλλά σε ουδέτερο και συγκεκριμένα σ’ αυτό της Μίκρας, όπου ευελπιστεί να καταφέρει αυτό που δεν έγινε μέχρι τώρα, να πάρει δηλ. τη πρώτη της νίκη. Αν όμως, τα πράγματα κυλήσουν αλλιώς και το ροζ φύλλο πάει στα χέρια των ανθρώπων του Ιωνικού αυτή θα είναι η τέταρτη φετινή επιτυχία του σωματείου της Ιωνίας.

Στο κυρίως «πιάτο», στα υπόλοιπα παιχνίδια δηλ. που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή υπάρχουν αρκετά ενδιαφέρουσα παιχνίδια όπως αυτό ανάμεσα στην πρωτοπόρο Ευκαρπία και τον πάντα μαχητικό Ζέφυρο αλλά και την αναμέτρηση της Αγ. Βαρβάρας με την Ασπίδα Ξάνθης με την πρώτη να διεκδικεί τη δεύτερη εντός έδρας νίκη της μετά τα δύο προηγούμενα ατυχή αποτελέσματα στο γήπεδο της.

Η Κομοτηνή φιλοδοξεί να δημιουργήσει ένα νέο σερί επιτυχιών αφήνοντας πίσω της όσα έγιναν τη προηγούμενη εβδομάδα και κερδίζοντας τον νεανικό Μακεδονικό ενώ να ξεχάσουν επιστρέφοντας στις νίκες θέλουν και οι Τιτάνες Δράμας. Το έργο τους πάντως θα είναι σίγουρα αρκετά δύσκολο απέναντι στον δυνατό Μαντουλίδη και μάλιστα εκτός έδρας.

Αντίθετα, το δεύτερο στη βαθμολογία Ανατόλια αγωνίζεται εκτός έδρας και με λίγη προσπάθεια αναμένεται να έχει πολύ πιο εύκολη αποστολή κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης που προσπαθεί, θέλει αλλά δυσκολεύετε αρκετά στην αναζήτηση  της πρώτης νίκης του στο νέο φετινό πρωτάθλημα.

Τα πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής:

Σάββατο (7/12)

ΜΕΝΤ – Ιωνικός Ιωνίας  (Μίκρας, 19:00)

Κυριακή (8/12)

Κομοτηνή – Μακεδονικός (ΔΑΚ Κομοτηνής, 18:00)
Ζέφυρος – Ευκαρπία (ΔΓ Περαίας,18:00)
Μαντουλίδης – Τιτάνες Δράμας (Μαντουλίδης, 18:0)
Εθνικός Αλεξ/πολης- Ανατόλια Αλεξανδρούπολης, 18:00)
Αγ. Βαρβάρα – Ασπίδα Ξάνθης (ΔΑΚ Ποταμουδιών, 18:00)
ρεπό ο Απόλλων Αρναίας