Δίπλα στα παιδιά για να μοιραστούν στιγμές και χαμόγελα

Dioskouroi_Kozanis_LogoΜπορεί σιγά- σιγά να επιστρέφουμε σε καθημερινούς ρυθμούς αφήνοντας πίσω τις γιορτινές μέρες όμως οι εκδηλώσεις με «άρωμα» εορταστικό συνεχίζονται και επειδή το μπάσκετ δεν είναι μόνο οι δύο βαθμοί της νίκης αλλά υπάρχει και το κοινωνικό του πρόσωπο οι Διόσκουροι Κοζάνης προχώρησαν στην εξής ανακοίνωση:

«Την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 19:00, το Αντρικό τμήμα Καλαθοσφαίρισης των Διόσκουρων Κοζάνης κλείνοντας την Εορταστική περίοδο Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, θα βρεθεί στις εγκαταστάσεις του Ειδικού Σχολείου Κοζάνης, προκειμένου να μοιράσει δώρα στους μαθητές του. Λόγω των Εορτών το Ειδικό Σχολείο παρέμεινε κλειστό, με αποτέλεσμα αυτή η δραστηριότητα να μεταφερθεί στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Στην εκδήλωση θα παρίστανται σύσσωμα το Δ.Σ. του Σωματείου μας, το προπονητικό επιτελείο και όλοι οι αθλητές του αντρικού τμήματος, που αγωνίζονται στη Γ΄ Εθνική κατηγορία .

Η Διοίκηση του Σωματείου, εύχεται στα Παιδιά με ειδικές δεξιότητες και στους Δασκάλους του Ειδικού Σχολείου που το στελεχώνουν, Καλή Χρονιά, Υγεία προσωπική και οικογενειακή και ο νέος χρόνος να τους χαρίζει ευτυχία και δύναμη στον δύσκολο αλλά όμορφο αγώνα τους.

Παράλληλα ευχαριστούμε θερμά τον κ. Λιμνίδη και τα καταστήματά του ¨FUNNY BUNNY¨, για την πολύτιμη συμπαράστασή τους στην εκδήλωση του Σωματείου μας και την χορηγία των δώρων.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Λουκάς Καραγιαννάκης         Παναγιώτης Μαλούτας