ball-periergiΗ κορυφή παίρνει «φωτιά» ή αλλιώς το ντέρμπι ανάμεσα στον Φοίνικα και τη Μεταμόρφωση είναι προ των πυλών στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής και πρώτης για το 2014. Η ομάδα της Λάρισας δεν θέλει με τίποτα να «χαλάσει» το αήττητο της ενώ από την άλλη, το σωματείο του Βόλου φιλοδοξεί να μειώσει ακόμη περισσότερο τη διαφορά από τη πρώτη θέση και οι δύο βαθμοί να γίνουν ένας.

Οι Διόσκουροι έχουν αρκετά βατό έργο απέναντι στη Μακαμπή αν και ο αγώνας είναι εκτός έδρας ενώ ένα πολύ ενδιαφέρον και αμφίρροπο παιχνίδι αναμένεται να παρακολουθήσουν όσοι θελήσουν να δούνε το Πρωτέας- Τιτάνες Παλαμά, με τον πρώτο να είναι πρόθυμος να παλέψει σκληρά για να αποφύγει ενδεχόμενο τρίτο εντός έδρας στραβοπάτημα και τους φιλοξενούμενους να θέλουν πάρα πολύ να παραμείνουν στη πρώτη τετράδα.

Μελίκη και Βόνιτσα θα κάνουν τα πάντα για να αρχίσουν το νέο έτος με το δεξί επικρατώντας Αριστοτέλη Φλώρινας& Μελίκης αντίστοιχα, ενώ να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο που τελείωσε και την προηγούμενη χρονιά, νικηφόρα, ευελπιστεί η Καστοριά στον αγώνα της με την ΑΕΛ.

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής:

Φοινικας Λάρισας – Μεταμόρφωση Βόλου (Αγ. Θωμά, 18:00)
Βόνιτσα – Αστέρας Λάρισας (ΔΑΚ Βόνιτσας, 18:00)
Πρωτέας Γρεβενών – Τιτάνες Παλαμά (ΔΑΚ Γρεβενών, 18:00)
Μελίκη – Αριστοτέλης Φλώρινας (ΔΑΚ Μελίκης, 18:00)
Καστόρια – ΑΕΛ (Καστοριάς, 18:00)
Μακαμπή – Διόσκουροι Κοζάνης (Αλεξάνδρειο, 18:00)